Π.Κατσάνη – Ν.Χαραγκιώνης: Νέος έρωτας στην πόλη!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζουν το δικό τους love story, ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης και η ηθοποιός Παρασκευή Κατσάνη που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Ζωή της άλλης”.

Τη γνωριμία τους την οφείλουν στην Ευδοκία Ρουμελιώτη και στο σύζυγο της που είναι ξάδελφος και συνονόματος με το γνωστό επιχειρημάτια. Η Ευδοκία με τη Παρασκευή γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή φιλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, η Ευδοκία μετέφερε το ενδιαφέρον του Νικηφόρου Χαραγκιώνη στη φίλη της και η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Το ζευγάρι από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας του είναι αχώριστο και μάλιστα ένα δυσάρεστο γεγονός, έγινε η αφορμή για να δεθούν περισσότερο. Ο επιχειρηματίας έχασε τη μητέρα του και η ηθοποιός του στάθηκε στις δύσκολες στιγμές όσο κανένας άλλος.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει, λίγους μήνες μετά τη σχέση τους αποφάσισα να μείνουν μαζί. Στην αρχή έμεναν στο σπίτι του Νικηφόρου στο κέντρο της Αθήνας και περίπου πριν από δύο μήνες μετακόμισαν στη Φιλοθέη.

Η Παρασκευή και ο Νικηφόρος αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις και προτιμούν να περνάνε τα βράδια τους στο σπίτι τους με καλούς φίλους!

Read More

And More