Κ. Κελεκίδου: Επιστρέφει δυναμικά με νέο look και μιλά στο TLIFE για τον γιο της και τα νέα της σχέδια!

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Ανανεωμένη, ξεκούραστη και με νέο λουκ που επιμελείται η αδελφή της Μαρίνα, η όμορφη ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη τραγουδάει “Προχωράμε” και κάνει σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Το TLIFE την συνάντησε στη φωτογράφηση που έκανε για το promo του νέου της τραγουδιού, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και εκείνη μας μίλησε για όλους και για όλα.
Κάπου στο Βοτανικό, στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη, η Κέλλυ βρέθηκε με τους συνεργάτες της και ετοιμάστηκε με την βοήθεια του στυλίστα Γιώργου Σεγραδάκη και της Μαρίνας Κελεκίδου, για μια ξεχωριστή φωτογράφηση.

/

Κάνοντας, μάλιστα, ένα διάλειμμα μίλησε στο TLIFE για τα τρία χρόνια ξεκούρασης που πέρασε μαζί με τον 3χρονο γιο της Θάνο, τη σχέση της με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, τις ανασφάλειες και την επιστροφή της.
Η επιστροφή και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια
Μετά από μερικά χρόνια απουσίας από το τραγούδι, επιστρέφεις με νέο δυνατό κομμάτι… Πες μας λίγα πράγματα για τη νέα σου μουσικά βήματα
Το τραγούδι λέγεται “Προχωράμε” και έχει γράψει μουσική ο Γιάννης Φρασέρης και στίχους Μαργαρίτας Δρούτσα. Χαίρομαι πολύ γιατί είναι ένα χαρούμενο και αισιόδοξο τραγούδι. Δεν σου κρύβω ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, 2-3 εβδομάδες που έχει κυκλοφορήσει ακούγεται αρκετά και λαμβάνω θετικά μηνύματα από τον κόσμο.
Είχες άγχος για το come back; Φοβήθηκες μήπως σε έχει ξεχάσει ο κόσμος;
Δεν κρύβω ότι είχα άγχος, γιατί για εμένα ήταν ουσιαστικά μια νέα αρχή. Όπως τότε που είχα κατέβει από τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και είχα παρουσιάσει το “Γλύκα γλύκα” και το “Μα τω Θεώ”. Τώρα αισθάνομαι το ίδιο άγχος και γενικά η αγωνία μου και η αγάπη γι’ αυτό που κάνω είναι μεγαλύτερη. Χαίρομαι που παρόλο που έλειπα τρία χρόνια, ο κόσμος με δέχτηκε με χαρά. Ξέρεις, ότι κάποιες στιγμές φοβάσαι πως ο κόσμος θα σε ξεχάσει, αλλά με ξανααγκάλιασαν και με ξαναέβαλαν στα σπίτια και στα ραδιόφωνά τους. Αυτό με τιμά και τους ευχαριστώ όλους.

/

Τι άλλο ετοιμάζεις γι’ αυτήν την περίοδο;
Σε βάθος χρόνου θα ετοιμαστεί μια πιο ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ενώ σε λίγο καιρό θα ακούσουμε και δεύτερο τραγούδι μου, που θα είναι πιο λαϊκό. Ήδη βρισκόμαστε στο στούντιο για να το ηχογραφήσουμε. Μετά από αυτήν την περίοδο αποχής, έχω ξεκουραστεί, το μυαλό μου ξεκαθάρισε και έχω μπει για τα καλά στα πράγματα και προχωράμε δυνατά. Έχω ξεκινήσει μαθήματα χορού και ορθοφωνίας, συζητάμε για κάποιες συναυλίες στο εξωτερικό και υπάρχουν κάποιες προτάσεις για νυχτερινό μαγαζί σε Θεσσαλονίκη.
Δεν σε αγχώνει το ενδεχόμενο να πρέπει να αποχωριστείς την οικογένειά σου;
Ουσιαστικά τα νυχτερινά σχήματα είναι πλέον μόνο δυο μέρες, οπότε δεν θα λείπω πολύ από κοντά τους. Εξάλλου, ο μικρός ξεκίνησε και τον παιδικό σταθμό, οπότε ο καθένας στο σπίτι μπαίνει τώρα στο πρόγραμμά του.
Ο γιος της, η σχέση με τον Νίκο Κουρκούλη και οι αλλαγές στη ζωή της

/

Ξέρω ότι έχεις μεγάλη αδυναμία στο γιο σου. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά τον ερχομό του Θάνου;
Θεωρώ πως όποια γυναίκα γίνεται μητέρα καταλαβαίνει πως νιώθω. Ένα τόσο μικρό πλασματάκι σου αλλάζει όλη τη σκέψη, είναι πηγή ζωής και μαζί του ξαναζείς πολλά πράγματα της καθημερινότητάς σου και τα βιώνεις με άλλο τρόπο. Εμένα αυτό που μου πρόσφερε ήταν ζωή και μακάρι να είχα τη δυνατότητα να κάνω και δεύτερο και τρίτο μωρό.
Πώς είσαι ως μανούλα;
Είμαι και χαλαρή και προστατευτική, αλλά και αυστηρή. Το παιδί πρέπει να ξέρει τους κανόνες και τα όρια και επειδή και εμείς μάθαμε σε μια οικογένεια με αξίες και ήθη, προσπαθούμε να του τα περάσουμε. Όπως μας έμαθαν οι γονείς μας έτσι και εγώ με τον Νίκο προσπαθούμε να μεταφέρουμε αυτές τις αξίες, με τον καλύτερο τρόπο στο γιο μας.
Πόσο έχει αλλάξει η σχέση σου με τον σύζυγό σου μετά την έλευση του παιδιού;
Όπως σε όλες τις οικογένειες, έτσι και στη δική μας δεν θα σου πω ότι είναι όλα ρόδινα. Όταν έρχεται ένα τρίτο μέλος στην οικογένεια φεύγει το “εγώ” και το παιδί γίνεται προτεραιότητα. Άλλαξαν οι ισορροπίες και δεν σου κρύβω πως και σε εμάς υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις. Ευτυχώς οι ισορροπίες επανήλθαν λίγο αργότερα και ο καθένας βρήκε τον ρόλο του.
Το ότι με τον Νίκο κάνετε το ίδιο επάγγελμα, σας έχει βοηθήσει ή όχι;
Έχει τα καλά του και τα κακά του το να είσαι στην ίδια δουλειά με τον σύζυγό σου. Το καλό είναι πως υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός. Όταν όμως, είσαι σε μια ακριβώς ίδια δουλειά και έχετε διαφορετικές προσωπικότητες μπορεί κάποιες στιγμές να πειράξει μια γνώμη τον έναν ή τον άλλον.
Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η αλλαγή στο λουκ και τα botox…

/

Μετά την εγκυμοσύνη είδαμε πως έχασε πολύ γρήγορα τα κιλά. Ποιο ήταν το μυστικό σου;
Νομίζω ότι όπως ήρθε και η εγκυμοσύνη, έτσι και το χάσιμο των κιλών έγινε φυσιολογικά. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έφθασα να ζυγίζω κοντά στα 80 κιλά. Είχα πάρει πολύ βάρος και μετά από ένα σημείο σταμάτησα να μετράω. Αφέθηκα, είπα όσο πάει και είδα όλη αυτήν τη περίοδο της ζωής μου πολύ ήρεμα. Άκουγα ότι άλλες γυναίκες παίρνουν 5 και 8 κιλά, είπα ότι εγώ πήρα τόσα την πρώτη εβδομάδα που έμαθα για την εγκυμοσύνη (γέλια).
Έκανες κάποια δίαιτα;
Τα κιλά τα έχασα σταδιακά. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα. Πρόσεξα χωρίς υπερβολές και χωρίς γυμναστική. Αλλά έτρεχα για τόσα πολλά πράγματα και έκανα τόσες δραστηριότητες που τα κιλά έφυγαν φυσιολογικά. Και τέλος, δεν χρειάζεται να γίνουν όλες οι γυναίκες πολύ αδύνατες. Εμένα μου αρέσουν οι πιο juicy γυναίκες. Σημασία έχει να αισθανόμαστε καλά.
Γενικά βλέπουμε πως σου αρέσουν οι αλλαγές. Σε βλέπουμε να αλλάζει συχνά και το λουκ στα μαλλιά σου…
Την αλλαγή στα μαλλιά μου την επιμελήθηκε ο Νίκος Βιλλιώτης με την αδελφή μου Μαρίνα Κελεκίδου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί τους και πολλές φορές με βοηθά η Μαρίνα στις αλλαγές στα μαλλιά μου. Με βοηθά ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος που εμπιστεύομαι και αυτό μου δημιουργεί ασφάλεια.

/

Το τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά και για botox και αισθητικές επεμβάσεις. Ποια η γνώμη σου;
Εγώ είμαι υπέρ και συμφωνώ. Όταν κάτι δεν αρέσει σε εμάς τους ίδιους και μπορούμε να το βελτιώσουμε, εγώ είμαι υπέρ του να το αλλάξει, αν του φτιάχνει μάλιστα και τη διάθεση. Σε εμένα προσωπικά αρέσουν οι μικρές ατέλειες που δείχνουν την πραγματική ηλικία του καθενός. Δεν μου αρέσει το πολύ πλαστικό και θεωρώ πως δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε πολύ στη φυσική μας εικόνα.
Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

Η Κέλλυ Κελεκίδου με τον φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη
/

Τελευταίες λεπτομέρειες πριν την τελική φωτογραφική λήψη…
/

Η Κέλλυ με την αδελφή της Μαρίνα!
/

/

Read More

And More