Κ. Κελεκίδου – Ν. Κουρκούλης: Τι μαγειρεύουν για την Τατιάνα; Δες φωτογραφίες

Στην κουζίνα για να ετοιμάσουν τις γιορτινές λιχουδιές για τα Χριστούγεννα βρέθηκαν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου. Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ασχολήθηκε με τη μαγειρική. Οι δυο τους μάλιστα, αποδείχτηκαν μεγάλα ταλέντα στη ζαχαροπλαστική, φτιάχνοντας λαχταριστά κουλουράκια και βασιλόπιτα για την Τατιάνα.
Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στα ΙΕΚ Ξυνή στο πλαίσιο του εορταστικού video που ετοίμασαν για την σημερινή εκπομπή του “Μίλα” στο Star, όπου η Κέλλυ Κελεκίδου θα είναι καλεσμένη της Τατιάνας. Το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής που πήραν, αλλά και την προετοιμασία των γλυκών που έφτιαξαν.

Με casual εμφάνιση, πολύ κέφι και χιούμορ, οι δυο τους πήγαν από νωρίς στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ, φόρεσαν τα γαντάκια τους και ξεκίνησαν τις γευστικές δημιουργίες.
Η Κέλλυ βέβαια, που γνωρίζει καλά από μαγειρική και είναι αυτή που ετοιμάζει κάθε χρόνο παραδοσιακά τη γαλοπούλα και το εορταστικό τραπέζι βοήθησε τον σύζυγό της στο άνοιγμα της ζύμης και το πλάσιμο των γλυκών, αλλά και ο Νίκος έδειξε να χαίρεται πολύ αυτήν την εορταστική δημιουργία.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, όμως, μπορεί να έδειχνε ιδιαίτερα αφοσιωμένος στη μαγειρική, αλλά δεν σταμάτησε να κάνει αστεία και να πειράζει την Κέλλυ.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της προετοιμασίας:


Χαμογελαστή και κεφάτη έφθασε η Κέλλυ Κελεκίδου


Το ζευγάρι είναι έτοιμο για δράση…


Ξεκινά η προετοιμασία για το μείγμα για τα κουλουράκια


Προσθέτουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού…


… και τώρα η ώρα της ζύμης!


Η Κέλλυ αναλαμβάνει να ανοίξει τη ζύμη…


Το ζευγάρι διασκεδάζει με τις προετοιμασίες!


Λίγη σοκολάτα χρειάζεται πάντα…


Η προετοιμασία της βασιλόπιτας


Και οι δυο παρακολουθούν με μεγάλη προσήλωση


Έτοιμο το γλυκό…


Ο Νίκος Κουρκούλης αναλαμβάνει δράση…


Ας συσκευάσουμε και τα γλυκά…


Η συνέχεια επί της οθόνης…

Δες το trailer της εκπομπής:

Stay tuned για να δεις το απολαυστικό τους video στην αυριανή εκπομπή του “Μίλα”…

Read More

And More