Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία του George Clooney!

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Disney “Η Χώρα του Αύριο” (Tomorrowland: A World Beyond) με τον George Clooney έρχεται και το TLIFE σε στέλνει σινεμά.
Οι νικητές για τις 15 διπλές προσκλήσεις για την ταινία είναι:
Εβίτα Πανοπούλου
Λένα Παπαγεωργίου
Άννα Χατζή
Αργυρώ Νότα
Ιωάννα Αλεβιζάκη
Ευφροσύνη Γκουζή
Νίκος Παπίτσης
Φωτεινή Λιβιτσάνου
Ιωάννα Φωτοπούλου
Γιασεμή Χατζησταμάτη
Βαλεντίνη Γιαννουλάκου
Μαρία Μαμάκου
Ράνια Γεωργίου
Αλέξανδρος Παρούσης
Αθανασοπούλου Σταυρούλα
Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 26 Μαΐου στα Village Cinemas στο Mall. (Ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30). Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του κινηματογράφου. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί είναι κάποιο παραστατικό που να δηλώνει την ταυτότητά σου (πχ Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης ή ταυτοπροσωπία κλπ)

Η “Χώρα του Αύριο” είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές για το 2015. Με πρωταγωνιστή τον George Clooney, σε σκηνοθεσία του υπερ-ταλαντούχου Brad Bird (Ρατατούης, Οι Απίθανοι) και σενάριο του Damon Lindelof (Lost TV series) η ταινία ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας και είναι αδιαμφισβήτητα στα πρότυπα της Disney: μία φαντασμαγορική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, δράση και εκπλήξεις με εντυπωσιακά σκηνικά, ένα παραμυθένιο παράλληλο σύμπαν και απολαυστικές ερμηνείες.
Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη (Robertson) με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη (Clooney). Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού μέρους, κάπου στον χώρο και στον χρόνο, που ακούει στο όνομα Η Χώρα του Αύριο (Tomorrowland). Αυτό που καλούνται να κάνουν, θα αλλάξει τον κόσμο και τους ίδιους για πάντα.

Εσύ, απλώς φαντάσου ένα μέρος όπου τίποτα δεν είναι αδύνατο και μπες τώρα στο διαγωνισμό του TLIFE
Κυκλοφορεί από τις 28 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

module

Read More

And More