Εγκαίνια της Boutique Ephemere Jaeger-LeCoultre στο Κατάστημα Kessaris στη Μύκονο! Δες φωτογραφίες

Ο Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Jaeger-LeCoultre σε συνεργασία με την εταιρεία Kessaris δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία αποκλειστική Βoutique Jaeger-LeCoultre στο κατάστημα Κessaris στη Μύκονο για την περίοδο από τις 21 έως τις 31 Ιουλίου 2011.

Στο ιστορικό κατάστημα Kessaris στα Ματoγιάννια της Μυκόνου, σημείο συνάντησης του κοσμοπολίτικου νησιού, δημιουργήθηκε η Boutique Ephemere Jaeger-LeCoultre. Κατά τη διάρκεια αυτού του δεκαήμερου το κατάστημα Kessaris μεταμορφώθηκε σε μια αληθινή Boutique Jaeger-LeCoultre, στην οποία οι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μοναδικά μοντέλα της μάρκας τα οποία είχαν μεταφερθεί απ’ ευθείας από την Ελβετική Μanufacture και μπορούσε να τα βρει κανείς μόνο στo συγκεκριμένο κατάστημα.

Tην Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Boutique Ephemere της Jaeger-LeCoultre, στα οποία παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της μάρκας και των καταστημάτων Kessaris. Ο Regional Brand Manager της Jaeger-LeCoultre, κύριος Νίκος Αναστασόπουλος, ανέφερε ότι: “η πρωτοπορία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Οίκου Υψηλής Ωρολογοποιίας Jaeger-LeCoultre. Άλλη μία απόδειξη γι’ αυτό είναι η πρώτη αποκλειστική Βoutique Εphemere στην Ελλάδα που εγκαινιάστηκε στη Μύκονο”.

Δες φωτογραφίες:


Ανδρέας και Μιλένα Τσαβλίρη και Βασίλης Καίσαρης


Ράνια Φιλίππου και Άντζελα Οικονομίδη

Λίζη Οικονόμου και Κώστας Καίσαρης

Κώστας Καίσαρης και Ειρήνη Αναστασιάδη

Χαρά Καίσαρη και Ράνια Φιλίππου
Αντωνόπουλος Γιώργος και Νάγια
Randa Ghandour και Κώστας Καίσαρης

Άννα, Γιώργος και Στεφανία Κούμπα

Έλσα Πατσαδέλη και κόρες
Έλλη Πατέρα και Άννα Μαρία Μπελενιώτη
Μαριάννα Σμπώκου και Φρόσω Μπούρου

Βασίλης Καίσαρης, Νίκος Αναστασόπουλος- Regional Brand Manager Jaeger-LeCoultre, Μία Σιμιγδαλά, Ροδάνθη Σπανοπούλου, Εβελίνα Γλαμπεδάκη

Read More

And More