Πέθανε στα 25 του, ο γιος της αστρολόγου Μπέλλας Κυδωνάκη

Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος γιος της αστρολόγου Μπέλλας Κυδωνάκη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Η γνωστή αστρολόγος που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για την περιπέτεια που είχε ο γιος της Γιάννης.
Ο νεαρός που στο παρελθόν είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αλλά κατάφερε να βγει νικητής, έχασε ξαφνικά τη ζωή του την Παρασκευή το βράδυ, από ανακοπή καρδιάς όπως λένε οι πληροφορίες.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον γιο της. “Έχασα τον μονάκριβο μου γιο. Πονάω πολύ και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί έχω το ανάγκη. Άμα γράψω σε αυτό το λευκό χαρτί νιώθω ότι ξελαφρώνω. Όσοι τον ξέρατε προσευχηθείτε να πάει στο φως. Είναι ένας άγγελος και μας έδωσε για λίγο το φως του. Αλλά βιαζόταν να φύγει, να πάει εκεί που άνηκε πραγματικά”.

Συγκινεί η συνέντευξη που ειχε δώσει πριν λίγο καιρό η Μπ. Κυδωνάκη για το γιο της

Η γνωστή αστρολόγος σε συνέντευξή που είχε δώσει στο “ΟΚ” είχε μιλήσει για τον τραυματισμό του γιου της: “Αυτό που του έλεγα εκείνο το διάστημα ήταν να προσέχει. Δυστυχώς, ο φίλος του που οδηγούσε τη μηχανή, δεν είναι πια μαζί μας. Ο γιος μου, ύστερα από τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μου έλεγαν ότι κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος, είναι καλά τώρα. Εγώ εκείνο το διάστημα είχα επιλέξει να κλείσω τα αφτιά μου και πίστευα μέσα μου ότι θα γίνει καλά. Δεν ξέραμε, λόγω των πολλαπλών αιματωμάτων, αν θα συνερχόταν, αν θα είχε επαφή με το περιβάλλον, αν θα μπορεί να ξαναμιλήσει, αφού για όσο διάστημα έμεινε στο νοσοκομείο ήταν σε μόνιμη καταστολή. Ήταν μια τραγική περίοδος για μένα, αλλά δεν έχασα δευτερόλεπτο την πίστη μου και κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη της ψυχής. Και τελικά άρχισαν να ανοίγονται πόρτες και να δίνονται λύσεις, εκεί που δεν τις περίμενε κανένας” και είχε προσθέσει: “Ύστερα από περίπου σαράντα μέρες βγήκε από τη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και άρχισε να μας ρωτάει τι είχε συμβεί. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου. Αυτή η εμπειρία με έμαθε πολλά. Πρώτα απ’ όλα συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, αλλά υπάρχει μια άλλη ενέργεια από την οποία αντλούμε ζωή”.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι από το νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Read More

And More