Δεν άντεξε το 2χρονο κοριτσάκι από την Κίνα που πάτησαν τα δυο φορτηγά!

Παγκόσμια συγκίνηση και οργή έχει προκαλέσει η ιστορία του 2χρονου κοριτσιού από την Κίνα που πάτησαν δυο φορτηγά. Δυστυχώς, το παιδί έχασε χθες αργά το βράδυ τη μάχη για τη ζωή.
“Η μικρή Γιουέ Γιουέ πέθανε στις 00.32”, δήλωσε εκπρόσωπος του γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου της Καντόνας, στη νότια Κίνα, όπου είχε εισαχθεί το κοριτσάκι, χωρίς όμως πολλές ελπίδες να τα καταφέρει, αφού η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά σοβαρή από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο.
Το άτυχο κοριτσάκι πριν από λίγες μέρες ξέφυγε για λίγο από την προσοχή των γονιών της με αποτέλεσμα να βγει στο δρόμο και να το πατήσουν δυο φορτηγά. Το συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο έκανε το γύρο του κόσμου, γεμίζοντας θλίψη και οργή όλους όσους το είδαν.
Το εντυπωσιακό είναι ότι από το σημείο που βρισκόταν το τραυματισμένο κορμάκι της μικρής, πέρασαν 18 άνθρωποι και δεν σταμάτησε κανείς. Αυτή που σταμάτησε και πήρε το μωρό από τη μέση του δρόμου ήταν μια ρακοσυλλέκτρια!
Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού καθισμένη δίπλα στην κορούλα της, της έλεγε: ”Μην αφήσεις την μανούλα σου, γιατί εκείνη δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ. Δώσε στη μαμά μια ακόμα ευκαιρία να σε λατρέψει και να σε κακομάθει.”
Το 2χρονο παιδάκι που από το πρωί της Τετάρτης κατάφερε να αναπνεύσει μόνο του χωρίς το μηχάνημα, βρισκόταν σε κώμα και παλεύει πολύ σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα, όμως, με την Daily Mail και την νέα διάγνωση των γιατρών ήταν εγκεφαλικά νεκρό και χθες το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Read More

And More