Θ. Κυριακού: Η απάντηση στις απαιτήσεις της Ζ. Μακρυπούλια!

Εδώ και μέρες παρακολουθούμε το θρίλερ μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και ΑΝΤ1 για την παρουσιάση του Dancing With The Stars 3!

Θα δεχτεί δεν θα δεχτεί η Ζέτα να παρουσιάσει to show με τα νέα δεδομένα ή όχι; Ο τηλεοπτικός σταθμός ακούγεται ότι της ζήτησαν να υπογράψει με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε αλλά εκείνη δεν έχει δεχτεί ακόμη.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται η τελευταία διορία που έχει η Ζέτα είναι μέχρι το Σάββατο.

Ο Θοδωρής Κυριακού πριν λίγο πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλούς αποδέξτες…μέσα από το twitter του, γράφοντας: “Για να γίνει ένα show πρέπει όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα κόστους λόγω της μείωσης της αγοράς. Οι εποχές που οι παραγωγοί, παρουσιαστές και συντελεστές ελάμβαναν τεράστιες αμοιβές τελείωσε. Δυστυχώς δεν είναι σε όλους κατανοητό.”

Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα κάνει κάποια από τις δύο πλευρές πίσω και αν τελικά θα είναι Ζέτα στο τιμόνι της παρουσίασης του Dancing With The Star 3…

To twitter του Θοδωρή Κυριακού

Λίγο αργότερα έκανε μια νέα ανάρτηση που διευκρινίζει πως δεν αναφέρεται σε κάποιο show στην Ελλάδα, “αλλά στην ανάγκη προσαρμογής κόστους των υψηλά αμοιβόμενων συντελεστών παραγωγής”.

Read More

And More