Ντίνος Κόκκαλης – Αταλάντη Μαρτίνου: Σήμερα γίνεται ο γάμος του ζευγαριού

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου επέλεξαν πολλά επώνυμα ζευγάρια για να παντρευτούν. Ένας από αυτούς και ο γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Ντίνος και η εκλεκτή της καρδιάς του Αταλάντη Μαρτίνου θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας στο γραφικό νησί των Σπετσών.

Το ζευγάρι προετοιμάζει πυρετωδώς το γάμο του τους τελευταίους μήνες και έφτασε η μεγάλη μέρα να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Οι κρατήσεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο έχουν ήδη γίνει, αφού εκεί θα διανυκτερεύσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι των δύο οικογενειών, αλλά και θα δοθεί το δείπνο μετά το γάμο. Όπως όμως έχουμε διαβάσει στα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τα cocktail parties θα είναι περισσότερα από ένα, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει πριν την τελετή.

Άλλωστε οι πληροοφορίες αναφέρουν πως το εστιατόριο Παράδεισος στην Αγία Μαρίνα έκλεισε για δύο εβδομάδες προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος ειδικά για την περίσταση. Το ζευγάρι με τις οικογένειές του έχει φροντίσει ώστε να νοικιαστεί ικανός αριθμών αμαξών με άλογα που θα μεταφέρει τους καλεσμένους, ενώ μεταξύ των πιο ηχηρών ονομάτων στη λίστα είναι η οικογένεια Οικονόμου, Προκοπίου και Λιβανίου.

/

Οι γονείς της νύφης, Αλεξάνδρα και Ανδρέας Μαρτίνος, έχουν ως βασικό μέλημα για το γάμο να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στους εορτασμούς εξαιτίας της περιπέτειας του γιου τους με τους επίδοξους απαγωγείς…
/

Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως οι γάμοι είναι πολλοί. Όπως διαβάζουμε στην Espresso τον χορό του Ησαΐα θα χορέψουν επίσης ο Γιάννης Κορωνιάς, γιος του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Vodafone Γιώργου Κορωνιά, με τη Χλόη Λασκαρίδη κόρη οικογένεια εφοπλιστών, αλλά και ο Χάρης Δαυίδ με τη Λάνα Ντίμπιερ. Ο γάμος των Κορωνιά-Λασκαρίδη θα γίνει στην Εκάλη στο πατρικό σπίτι της νύφης, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων. Όσο για τον mr. Cocacola, Χάρη Δαυίδ και την καλή του αυτοί επέλεξαν την Πάτμο για να τελέσουν τους γάμους τους.

Read More

And More