Π. Κοκκινόπουλος- Λ. Παπαληγούρα: Ο θυελλώδης έρωτας του σκηνοθέτη με την κόρη του υπουργού!

O Πάνος Κοκκινόπουλος και η Λένη Παληγούρια είναι ένα ζευγάρι που έχει καταφέρει να κρατήσει τον έρωτα του μακριά από το φώτα της δημοσιότητας. Εκείνος ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες. Εκείνη, κόρη του άλλοτε υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονή του Γεργίου Ράλλη!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς “ 3ος νόμος” του Mega, στην οποία εκείνος ήταν σκηνοθέτης και εκείνη συμμετείχε ως ηθοποιός. “Της έδειξε συμπάθεια καθώς διαισθάνθηκε τη μεταξύ τους χημεία.” δηλώνουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν στη Real Life. Kαι συνεχίζουν: “ Και εκείνη όμως έδειξε γοητευμένη. Στην αρχή η σχέση κρατήθηκε σε επίπεδο αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Με το χρόνο άρχισαν να κάνουν παρέα με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά οι δύο τους.”

Πολύ συχνά η Λένη Παληγουρία πηγαίνει αθόρυβα και διακριτικά στο θέατρο και παρακολουθεί το μέντορα και αγαπημένο της σκηνοθέτη να δίνει οδηγίες! Όταν ο χρόνος της το επιτρέπει, περιμένει μέχρι εκείνος να ολοκληρώσει τη δουλειά του για να φύγουν μαζί… “ Ζουν εδώ και καιρό μια θυελλώδη σχέση. Η Λένη βρήκε στο πρόσωπο του ώριμου σκηνοθέτη τον πραγματικό έρωτα. Ο Κοκκινόπουλος είναι για εκείνη ο μέντορας που τη συμβουλεύει, την προστατεύει, αλλάζοντας πολλές φορές ακόμη και οπτική στον τρόπο που αντιμετωπίζει πρόσωπα και καταστάσεις, για αυτό και δεν μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του μακριά του”, τονίζουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Ο φωτογραφικός φακός τους πετυχαίνει σπάνια έξω και μόνο για χάρη της τέχνης, με σκοπό να μην δίνουν λαβές στον Τύπο!

Read More

And More