Ε. Κοκκίνου: “Δεν έχω παραδεχτεί ότι έχω σχέση!”

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά “ερωτεύτηκα” και μιλά για τον έρωτα, αλλά και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μόγρη.

“Δεν έχω παραδεχτεί ότι έχω σχέση ή ότι είμαι ερωτευμένη”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Mega και δήλωσε πως δεν της αρέσει να προκαλεί μέσα από την προσωπική της ζωή.
Ωστόσο, η ίδια ανέφερε πως δεν θα έκανε έυκολα σχέση με κάποιον μικρότερό της εκτός και αν της κέντριζε το ενδιαφέρον. “Έχω ένα θέμα, δεν θα μου ήταν πολύ εύκολο να κάνω σχέση με έναν μικρότερό μου. Αν μου έκανε όμως, τόσο μεγάλο κλικ, ώστε να μπορεί να δέσει… Μπορεί να έκανα με κάποιο μικρότερο σχέση, όχι εύκολα, αλλά θα έπρεπε να είχα μεγάλη εμπιστοσύνη”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Στη ζωή μου θέλω να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου. Η ζωή είναι πολύ μικρή και αν κάνω αυτά που λένε οι άλλοι δεν θα ζήσω όπως θέλω εγώ”.
Μιλώντας για τον γιο της η Έλλη αποκάλυψε πως είναι η αδυναμία της και της αρέσει να περνά όσο παρισσότερο χρόνο γίνεται μαζί του. “Δεν προσπαθώ να πάρω το ρόλο του μπαμπά για τον γιο μου, επειδή χώρισα. Ο ρόλος μου είναι ο ρόλος της μαμάς και προσπαθώ να δώσω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ στον γιο μου”, σημείωσε
Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά, ανέφερε πως ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα την Πέμπτη.

Read More

And More