Κοκκίνου – Μπόγρης: Μαζί στην Κένυα!

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Κένυα αποφάσισαν να κάνουν μαζί η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης. Όπως είχε αποκαλύψει το TLIFE πριν λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε σχέδια να φύγει στο εξωτερικό. Αν και γνωρίζαμε εξ’ αρχής τον προορισμό τους, δεν τον αναφέραμε, δείχνοντας σεβασμό στην επιθυμία τους να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και ήθελαν να κάνουν αυτήν την μικρή εξόρμηση στο εξωτερικό. Εξάλλου, η γνωστή τραγουδίστρια και ο νεαρός μπασκετμπολίστας χαίρονται τον έρωτά τους και προσπαθούν να περνούν μαζί όλο και περισσότερο χρόνο.
Αν και το Πάσχα, ο Γιώργος και η Έλλη προτίμησαν ένα ταξίδι στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Ρώμη, αυτήν την φορά αποφάσισαν να πάνε λίγο πιο μακριά. Οι δυο τους εφύγαν την Τετάρτη για την Κένυα και αναμένεται να μείνουν στη μαύρη ήπειρο για μια εβδομάδα.

Αφού, πρώτα, πέρασαν κάποιες ημέρες του καλοκαιριού με τους φίλους και τις οικογένειές τους, οργάνωσαν την καλοκαιρινή εξόρμηση σε ένα μαγικό προορισμό, όπου θα μπορέσουν να ζήσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και να χαρούν τον έρωτά τους μακρία από τα αδιάκριτα βλέμματα και να γνωρίσουν νέους τόπους και νοοτροπίες.
Η είδηση γι’ αυτό το ταξιδάκι έρχεται να δώσει και μια οριστική απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν τους δυο τους να χωρίζουν. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια κυκλοφόρησαν, λίγο πριν τη δικαστική διαμάχη που είχε η Έλλη με τον πρώην σύζυγό της, για τις διακοπές που θα περνούσε εκείνος με τον γιο τους Αλέξανδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος και η Έλλη ήθελαν να αποφορτιστεί το κλίμα λίγο πριν το δικαστήριο και γι’ αυτό δεν είχαν βγει απευθείας να διαψεύσουν τα περί χωρισμού τους.

Read More

And More