Ε. Κοκκίνου: Θα έκανα εύκολα πλαστικές αν είχα χρόνο και χρήματα να πάω στο εξωτερικό!

Η Έλλη Κοκκίνου σε ζωντανή σύνδεση με το πλατώ της εκπομπής ”Made in Star”, μίλησε στην Νικολέττα Ράλλη και το πάνελ για τον άντρα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον γιο της Αλέξανδρο, τον έρωτα και τις συναυλίες της με την Δέσποινα Βανδή.

Έχει ανασφάλειες – όσα θα άλλαζε πάνω της
”Έχω ανασφάλειες, πολλές… (γέλια) Θα άλλαζα αρκετά πράγματα… Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου, πέρσι είχα τη ρίζα πιο σκούρα και άνοιγαν τα μαλλιά προς τα κάτω. Βέβαια ήταν η καταστροφή των κομμωτηρίων αυτή η τάση. (γέλια) Δεν ήταν κερδοφόρα μόδα και τάση αυτή για τα κομμωτήρια. Τώρα τα σκούρηνα πάλι, δεν έχω όμως τελειώσει… Πριν όμως, από την φωτογράφιση της αφίσας θα κάνω κι άλλες αλλαγές στα μαλλιά μου. Τα μαλλιά είναι το πιο εύκολο για να αλλάξουν. Επίσης, θα άλλαζα κάποια πράγματα στο σώμα μου… Θα έκανα εύκολα πλαστικές επεμβάσεις αν είχα το χρόνο και τα χρήματα να πάω στο εξωτερικό. Και λέω στο εξωτερικό γιατί εκεί πιστεύω πως είναι αρκετά πιο μπροστά τα πράγματα. Το ‘χω ψάξει αρκετά.”

Οικονομική κρίση και συνέπειες
”Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, για τα νέα παιδιά είναι απαγορευμένο να κάνουν όνειρα και να έχουν στόχους για τη ζωή τους, βλέπουν ένα τέλμα, ένα αδιέξοδο μπροστά τους κι είναι ό,τι χειρότερο αυτό για τα νέα παιδιά γιατί τους κόβει τα φτερά… Παλιότερα λέγαμε ”να δούμε πώς θα είμαστε σε 5 χρόνια”… Πλέον δεν μπορούμε ούτε οι μεγάλοι ούτε τα παιδιά να κάνουμε όνειρα μέχρι τον επόμενο χρόνο. Υπάρχει μια απίστευτη αβεβαιότητα κι αυτό φέρνει μεγάλη δυστυχία στον κόσμο.

Εμείς έχουμε γίνει ένα είδος πολυτελείας για τους ανθρώπους, ο μισθός μας έχει πέσει πάρα πολύ -όπως όλων. Δεν έχω παράπονο, για όνομα του Θεού -αλοίμονο να ‘χαμε κι εμείς παράπονο. Εννοείται ότι αγχώνομαι, γιατί ο καθένας δημιουργεί τη ζωή του ανάλογα με το εισόδημά του… Εγώ εδώ και καιρό ψάχνω την εναλλακτική λύση, να εμπλακώ επιχειρηματικά και σε άλλη δραστηριότητα…”

Ένα ακόμα παιδάκι στη ζωή της
”Προς το παρόν δεν θα κάνω δεύτερο παιδί. Ότι θα ήθελα, ναι, και πριν παντρευτώ έλεγα ότι θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια. Τώρα στην κατάσταση αυτή, θα ήθελα σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρω. Ο Αλέξανδρος δεν μου έχει ζητήσει αδερφάκι ακόμα, απολαμβάνει τη μαμά του. (γέλια) Μου κάνει πολλές ζήλιες και θέλει την αποκλειστικότητα…”

Ο έρωτας στη ζωή της
”Ο ρόλος του στη ζωή μου είναι ανανεωτικός, δημιουργικός, γενικώς είναι κάτι που φτιάχνει τη διάθεση όλου του κόσμου. Με κάνει να βλέπω τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα, μου δίνει περισσότερη δύναμη και γενικότερα χαίρομαι πιο πολύ τη ζωή. Νομίζω ότι αρκούν αυτά…”

Όλα όσα είπε για την Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κώστα Καραφώτη

Read More

And More