Κοκκίνου – Μπόγρης: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη βάζει τέλος στις φήμες για χωρισμό!

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν να περνούν κρίση στη σχέση τους έδωσε το ταξίδι της Έλλης Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει ο Γιώργος Μπόγρης, που ανήκει πια στην ομάδα του Άρη.
Το γνωστό ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και δεν κρύβει πια τον έρωτά του. Οι δυο τους πέρασαν μαζί λίγες μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης και απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” η Έλλη ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης και στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” την περίμενε ο αγαπημένος της. Αφού πήρε τις βαλίτσες της, οι δυο τους έφυγαν για το Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Ο καιρός, όμως, τους τα χάλασε λίγο και η βροχή τους κράτησε στο σπίτι ως τις 5 το απόγευμα.
Λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν στο “Παλαί ντε σπορ”, όπου ο Άρης αγωνιζόταν με το Μαρούσι για να δουν τον αγώνα. Ο Μπόγρης, όμως, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμεινε εκτός παιχνιδιού και οι δυο τους παρακολούθησαν τον αγώνα από τις κερκίδες των επισήμων.
Την επόμενη μέρα και ενώ ο Μπόγρης πήγε για προπόνηση, η Έλλη Κοκκίνου έκανε τα ψώνια της στην τοπική αγορά και διάλεξε τα καλύτερα για να ετοιμάσει ένα όμορφο γεύμα στον αγαπημένο της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More