Ε. Κοκκίνου: Λέει όχι σε έναν δεύτερο γάμο αλλά ναι σε ένα ακόμη παιδί!

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, τους παπαράτσι, την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάστηκε και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και παιδιού μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην καλή της φίλη Δέσποινα καμπούρη και το “Πρώτο Θέμα”.
“Κανείς εκτός από τον Γιώργο δεν φανταζόταν ότι αυτή η σχέση θα κρατούσε τόσο πολύ. Ούτε εγώ η ίδια. Όλο αυτό το έχει κερδίσει αποκλειστικά εκείνος. Όχι εγώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ερμηνεύτρια.
Μιλώντας, μάλιστα, για το κυνήγι των παπαράτσι και τις φωτογραφίες δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν με νοιάζει καθόλου αυτό. Άλλωστε, αν δεν ήθελα να βγουν δεν θα πήγαινα σε μια πολυσύχναστη παραλία και σε ένα πολυσύχναστο νησί, όπως είναι η Σκιάθος. Βέβαια, και τότε που είχαμε πάει στην Ελαφόνησο, όπου δεν υπήρχε ψύχη, πάλι βγήκαν φωτογραφίες από λουόμενο. Τον είδα, κιόλας, να μας τραβάει. Πλέον δεν φοβάσαι τους παπαράτσι, αλλά τον κόσμο. Αν με ενοχλούσαν οι φωτογραφίες θα καθόμουν σπίτι μου. Σίγουρα, όμως, δεν με ευχαριστούν κιόλας”.


Τι λέει, όμως, στο ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο γάμο και ένα ακόμη παιδί;
“Γάμος όχι. Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, όχι τόσο για μένα, διότι αισθάνομαι πολύ πλήρης με τον Αλέξανδρο, αλλά για το ίδιο το παιδί, γιατί έχω αντιληφθεί ότι ενδόμυχα ζητάει ένα αδελφάκι. Θεωρητικά πάντα μιλάμε. Πρακτικά πρέπει να έχω εξασφαλίσει αρκετά πράγματα για να το κάνω, ώστε να τα καταφέρω να το μεγαλώσω ό, τι κι αν γίνει. Μεγαλώνω κι εγώ και είναι άλλες οι αντοχές και η υπομονή που χρειάζονται για ένα δεύτερο μωρό”.
Στην ερώτηση αν έχει περάσει κάποια περίοδος που χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη, δήλωσε: “Μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από ένα μήνα πέρασα μια εσωτερική κρίση που αφορούσε στα “θέλω” μου. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, αισθάνομαι ότι μπορώ πλέον να βάζω σε κουτάκια κάποια από αυτά. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, έκανα διακοπές. Πιστεύω ότι έχω να κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω. Θα βάλω σε τάξη πολλά κομμάτια του εαυτού μου”.

Τέλος, για τον πρώην σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, ανέφερε: “Δεν ντρέπομαι που ήμουν με τον Παναγιώτη. Είχαμε ερωτευτεί πολύ, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδί, αγαπηθήκαμε βαθιά”.

Read More

And More