Ε. Κοκκίνου: Μιλά για το τέλος της συνεργασίας με τον Γονίδη και το ενδεχόμενο του γάμου!

Μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφηση έκανε για το περιοδικό “ΕΓΩ!” η Έλλη Κοκκίνου και μίλησε ανοιχτά για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ, εξομολογείται πως δεν ήξερε μέχρι τελευταία στιγμή την εξέλιξη της συνεργασίας με τον Σταμάτη Γονίδη, αναφέρει πως όλο αυτό της στοίχισε οικονομικά και μιλά για τα παιδιά και το γάμο.
Για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν με τον Σταμάτη Γονίδη και την Στέλλα Καλλή, δήλωσε: “Το έμαθα τελείως συμπτωματικά! Έπεσα από τα σύννεφα! Να καταλάβετε, έκλεισε η φωνή μου! Δεν το προσωποποιώ, ούτε στον Γονίδη, ούτε στον επιχειρηματία. Κάτι από την αρχή δεν πήγε καλά και γι’ αυτό έληξε έτσι άδοξα. Ήταν μία άτυχη στιγμή… Άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα πήγαν να γίνουν. Παρεξήγηση συμφωνίας μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Δεν φταίω εγώ σε καμία περίπτωση. Δεν ανακατεύτηκα πουθενά. Δεν ρωτήθηκα καν, απλώς ενημερώθηκα”.
Για την οικονομική ζημιά που έφερε η λήξη της συνεργασίας ανέφερε: “Εγώ πλήρωσα πολλά λεφτά για τις εμφανίσεις μου και, ούτως ή άλλως, “μπήκα μέσα”. Δεν έχασα μόνο τις μέρες των γιορτών, που θα μπορούσα να κάνω κάποιες εμφανίσεις, αλλά και ολόκληρη την σεζόν. Οικονομικά είμαι πάρα πολύ χαμένη. Εκτός από εμάς, όμως, έμειναν στον δρόμο πολλές οικογένειες. Μουσικοί, σερβιτόροι, φωτιστές, παρκαδόροι…”.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί είπε: “Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, αλλά το μότο μου είναι “ποτέ μη λες ποτέ”!”.
Για το χωρισμό της και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε σημείωσε: “H περίοδος του χωρισμού μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για μένα. Έριχνα πολλές ευθύνες στον εαυτό μου. Είχα ενοχές λόγω του παιδιού. Επίσης, μου είχε στοιχίσει ο θάνατος του πατέρα μου”.
Τέλος, τι θα έλεγε η Έλλη για ένα δεύτερο παιδί;
“Το δεύτερο παιδί θα με εξουθένωνε. Θα ήμουν ή νεκρή, ή τρελή! Αυτό δεν θα έκανε καλό, ούτε στον γιό μου, ούτε σε μένα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More