Ποιοι βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του γιου της Ε. Κοκκίνου;

Ο μικρός πρίγκιπας της Έλλης Κοκκίνου, Αλέξανδρος, στις 17 Μαΐου έγινε τριών και γιόρτασε τα γενέθλιά του σε παιδότοπο, μαζί με την μητέρα, τον πατέρα του, Παναγιώτη Βασιλειάδη, την νονά του, Τζένη Μπότση και μερικούς φίλους. Την περασμένη Κυριακή όμως, μιας και το επέτρεπε ο καιρός κι επειδή τα πάρτι δίνουν ακόμα περισσότερη χαρά στα μικρά παιδιά, η Έλλη διοργάνωσε ένα στον κήπο της οικία της στη Βούλα, για τον μικρό Αλέξανδρο.

Μερικά από τα αντικείμενα που έβαζαν τις δικές τους ξεχωριστές πινελιές στο πάρτι, σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, ήταν τα πολύχρωμα μπαλόνια και τραπεζάκια, τα τριγωνικά καπελάκια και τα σημαιάκια που έγραφαν ”Χαρούμενα Γενέθλια”.

Ανάμεσα σ’ εκείνους που έδωσαν το ”παρών” ήταν η μέλλουσα μαμά Δέσποινα Καμπούρη, η νονά του μικρού Αλέξανδρου, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον μικρό Φίλιππο Ραφαήλ, η Σήλια Δραγούνη με τον γιο της, Τζο, ο Δημήτρης Κοντόπουλος με την Μαρτίνα και τον Χάρη, ο Φοίβος με την σύζυγό του, Αμαλία Καντερέ και τα παιδάκια τους, Ηλέκτρα και Έκτορα.

Στις προετοιμασίες του πάρτι βοήθησε πολύ, εκτός από την Έλλη, και η μητέρα της, Μαίρη, μιας και οι δυο τους έφτιαξαν πολλές σπιτικές λιχουδιές για τους καλεσμένους του Αλέξανδρου, μικρούς και μεγάλους.

Δες φωτογραφίες με τους καλεσμένους:

Read More

And More