Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διασκέδασε χθες στη μουσικοχορευτική παράσταση στο Γυάλινο! Φωτογραφίες

Στην μουσικοχορευτική παράσταση “Εδώ και τωρα” που παίζεται κάθε Τρίτη βράδυ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, διασκέδασε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μαζί της εκτός από τις φίλες της ήταν και ο Αντώνης Λουδάρος. Η παρουσιάστρια του Alpha, ενθουσιάστηκε από την παράσταση και όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να χειροκροτάει τους συντελεστές αλλά και να μιλάει στο Μίνωα Θεοχάρη!


Η μουσικοχορευτική παράσταση εδώ και τώρα ήταν πραγματικά μια απολαυστική παράσταση, φρέσκια πρωτότυπη και έξυπνη! Οι φωνές των συντελεστών καταπληκτικές, οι επιλογές των τραγουδιών μοναδικές με το Μίνωα Θεοχάρη να ξεδιπλώνει όλο του το ταλέντο και στη σκηνή αλλά και στη σκηνοθεσία. Οχτώ νεαροί καλλιτέχνες που ονειρεύονται, τραγουδάνε και χορεύουν, παλεύουν, γίνονται επικίνδυνοι και συμπαθείς παρασύρουν το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο χιούμορ, μουσική και εικόνες.


Η Κωνσταντίνα επέλεξε τζιν και πέδιλα και λευκό μπλουζάκι και μπουφάν και πόζαρε με τον Λευτέρη Πανταζή και την κόρη του Κόννυ Μεταξά που πρωταγωνιστεί στην παράσταση!

Με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Στην παράσταση που παίζεται κάθε Τρίτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο εκτός από τον εμπνευστή Μίνωα Θεοχάρη, πρωταγωνιστούν η Αντιγόνη Ψυχράμη, Φοίβος Ριμένας, Μαρίνα Σάττι, Ιάσονας Μανδηλάς, Άννα Φιλιππάκη, Γιάννης Νιάρρος, Κόννυ Μεταξά, και ο Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος

Read More

And More