Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο και το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες…

Ακόμη μια βραδινή έξοδο έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού όπως η ίδια λέει, λατρεύει τα νυχτοπερπατήματα και την διασκέδαση με φίλους. Πρόσφατα μάλιστα πρότεινε στην εκπομπή της να κάνει εκείνη το νυχτερινό ρεπορτάζ αφού όπου κι αν πηγαίνει όλο και κάποιον διάσημο συναντά…

Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι κι έδειχνε πραγματικά χαρούμενη, παρόλο που τα νούμερα του “Σπίτι μου, σπιτάκι μου, δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Φυσικά μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο γουνάκι της, την μίνι φούστα της και τις over knee boots.

/

H Κωνσταντίνα ανέβασε στο Instagram και την παρακάτω φωτογραφία από τη συγκεκριμένη βραδινή έξοδο, περνώντας ένα μήνυμα: “I believe in laughing-best calorie burner. I believe in kissing. I believe in being strong when everything is going wrong. I believe that happy girls are the prettiest. I believe that tomorrow is another day ‘n I believe in miracles”

Σε απλά ελληνικά: “Πιστεύω στο γέλιο – το καλύτερο κάψιμο θερμίδων . Πιστεύω στο φιλί. Πιστεύω στο να μένεις δυνατός όταν όλα πηγαίνουν λάθος. Πιστεύω ότι τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα ομορφότερα. Πιστεύω ότι το αύριο είναι μια διαφορετική ημέρα και πιστεύω στα θαύματα!”
/

/

/

Read More

And More