Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια μαγική βραδιά στη Λευκάδα! Φωτογραφίες

Μια βραδιά μαγική ήταν η 14η Αυγούστου, με τους Λευκαδίτες όλων των ηλικιών να δίνουν δυναμικό παρόν στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας!

Πλήθος κόσμου άρχισε να γεμίζει τον χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου από πολύ νωρίς για να παρακολουθήσουν από κοντά για πρώτη φορά ζωντανά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον αγαπημένο τους Λευκαδίτη τραγουδιστή.

Η συναυλία που διοργάνωσαν από κοινού τα δυο μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία του νησιού Τηλυκράτης και Δόξα είχε τίτλο ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΑΙΟ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε αφιλοκερδώς για τα δύο ιστορικά σωματεία , ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την θεραπεία του Μικρού Φώτη αλλά και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λευκάδας.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ με την Στέλλα Καλλή να ξεσηκώνει το κοινό απ’ το πρώτο κιόλας τραγούδι εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές τις ικανότητες αλλά και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία. Λίγο μετά τις 22:00 εμφανίσθηκε στην σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την επιτυχία του Παιδί Γενναίο , φανερά συγκινημένος με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

”Καλησπέρα πατρίδα, Καλησπέρα Λευκάδα, πόσο συγκινημένος είμαι που τραγουδάω απόψε εδώ, σε μια πολύ ωραία βραδιά, και για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ απόψε” είπε χαρακτηριστικά και το πάρτι ξεκίνησε αφού πρώτα ο πρόεδρος του Τηλυκράτη έχρισε τον τραγουδιστή ως επίτιμο μέλος των δύο σωματείων. Εσένα θέλω, Δεύτερη φορά , Πάρε με αγκαλιά, Να της πεις Ποτέ ξανά , Σταυρουδάκι ,Μια νύχτα κόλαση Μάλλον κάτι ξέρω, Αντίο λέμε , Ερωτευμένος και τρελός, Παίζεις με τα μάτια ήταν μερικά απ’ τα τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής!

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του Κωνσταντίνου επί σκηνής με την Στέλλα Καλλή σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

O Κωνσταντίνος Αργυρός απ’ την Παρασκευή 29/8 ξεκινάει και πάλι τις εμφανίσεις του στο Posidonio.

Read More

And More