Η Κορινθίου χορεύει στο ρυθμό του “Burlesque” με δημιουργίες της Έλενας Βορρέα! Δες φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό show εμπνευσμένο από το Burlesque παρουσίασε χθες το βράδυ η γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Βορρέα. Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ “Burlesque” έγινε πηγή έμπνευσης για το πρωτότυπο fashion show, στο οποίο εμφανίστηκε η Μαρία Κορινθίου. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και εξασφάλισσε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι glam sexy κορσέδες της Έλενας Βορρέα αποτέλεσαν το σήμα κατατεθέν της βραδιάς που με πολύ μουσική και χορό παρέσυρε τους καλεσμένους σε αισθησιακούς ρυθμούς.

Η συλλογή κορσέδων “Burlesque” έχει σχεδιαστεί ειδικά για το show με βάση τα εντυπωσιακά κοστούμια της ταινίας. Η παρουσίαση έγινε στο γνωστό club Dekko, με μουσική επένδυση το ομότιτλο soundtrack, ενώ στο μοναδικό show συμμετείχε και η Σχολή Musical P.M.T.P. (Professional Musical Theatre Performance), με μια πρωτότυπη χορογραφία και ντυμένη με κοστούμια από την Elena Vorrea.
Guest star της βραδιάς ήταν η εκρηκτική Μαρία Κορινθίου σε έναν ρόλο-έκπληξη που τράβηξε τα βλέμματα. Η Μαρία εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ φορώντας τις δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας, που είναι και καλή της φίλη, καθώς είχε σχεδιάσει το νυφικό του γάμου της.

Το TLIFE συνάντησε τους συντελεστές του fashion show στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τη μεγάλη στιγμή. Tην επιμέλεια του “Burlesque” μακιγιάζ είχαν οι make up artists των Sephora, τα οποία και διαθέτουν σε αποκλειστικότητα τα νέα αρώματα της Christina Aguilera.

Δες φωτογραφίες από το show και τα backstage:


Λίγο πριν το fashion show…


Το μακιγιάζ του μπαλέτου!


Η Έλενα Βορρέα ετοιμάζεται για το show!


Η Μαρία Κορινθίου στα χέρια της make-up artist!


Τελευταίες πρόβες πριν βγουν στη σκηνή! Οι χορευτές έχουν το λογότυπο της Έλενας ζωγραφισμένο στο στήθος τους.


Η Μαρία Κορινθίου σε μια glam sexy εμφάνιση!


To φαντασμαγορικό show στους ρυθμούς του “Burlesque”


Η Έλενα Βορρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά


Ο Αλέκος Συσσοβίτης με την παρέα του!

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος με τη σύζυγό του

Read More

And More