Μ. Κορινθίου: “Για το ρόλο της Εσμεράλντα που παίζω, είχαν σκεφτεί την Βανδή και την Παπαρίζου!”

Χωρίς φόβο και πάθος η Μαρία Κορινθίου μιλά για το ρόλο-έκπηξη της Εσμεράλντα που υποδύεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Καζάκου, τις κριτικές που περίμενε πως θα ακούσει και τα άλλα γυναικεία ονόματα που προορίζονταν γι’ αυτό το ρόλο.
“Πολλοί με περιμένουν με το πιστόλι στη γωνία. Σίγουρα θα ακούσω πάρα πολλά. Το θέμα είναι να το ακούσω από ανθρώπους του χώρου που έχουν κρίση. Και αρνητική να είναι θα τη δεχτώ και τη ρουφήξω και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ… Όλα τα υπόλοιπα από το ένα αυτί θα μπουν και από το άλλο θα βγουν”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ”.
Για τα υπόλοιπα γυναικεία ονόματα που είχε σκεφτεί ο σκηνοθέτης για το ρόλο της Εσμεράλντα, η Μαρία αποκάλυψε: “Πριν καταλήξουν σε ‘μένα, υπήρξαν σκέψεις από το σκηνοθέτη για ονόματα όπως της Δέσποινας Βανδή ή της Έλενας Παπαρίζου. Μετά όμως, αποφάσισαν να παίξει μια ηθοποιός”.
Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιάννης Αϊβάζη δήλωσε: “Ο Γιάννης είναι ο άντρας μου, τον αγαπώ και τον σέβομαι. Έχουμε τα ίδια όνειρα και τις ίδιες φιλοδοξίες” και πρόσθεσε αναφορικά με τα σενάρια που την ήθελαν να χωρίζει το εξής: “Μπήκα στη διαδικασία να αμυνθώ για την ψυχική ηρεμία του παιδιού μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More