Μ. Κορινθίου: Οικογενειακές στιγμές πριν το δυναμικό come back! Φωτογραφίες

Στο τέλος τους φαίνεται πως έφθασαν οι καλοκαιρινές διακοπές για την Μαρία Κορινθίου, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη δυναμική επιστροφή της στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Μετά τις βουτιές της στη Σκιάθο και την Ικαρία με τον Γιάννη Αϊβάζη και την μικρή Ισμήνη, η Μαρία έχει επιστρέψει στη βάση της και ξεκινά τις πρόβες για την νέα της ταινία.
Λίγο πριν την προετοιμασία για τα φετινά επαγγελματικά της βήματα η γνωστή ηθοποιός πέρασε λίγες όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και διασκέδασε μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα. Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την επίσκεψη της μικρής Ισμήνης στην προπόνηση του μπαμπά της στο χάντμπολ και το “prive” ζέσταμα στο στίβο Πανελληνίου.

/

Μαμά και κόρη πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές μαζί και εμψύχωσαν τον Γιάννη Αϊβάζη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του με την ομάδα.

/

Ακόμη, η Μαρία ανέβασε και φωτογραφίες από τα παιχνίδια στο σπίτι με το κουνελάκι της, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, λίγο μετά το πρωινό της ξύπνημα.

/

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More