Σ. Κορκολής: Έτοιμος για τρίτο στεφάνι!

Έτοιμος και για τρίτο στεφάνι είναι ο Στέφανος Κορκολής. Αυτή τη φορά θα παντρευτεί με Ρωσίδα τραγουδίστρια.

Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκεϊμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντιτλοβα Μπασιλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι” λέει η αγγελία που δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα “Αυγή”.

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια

Είναι αυτό που λέμε 7 χρόνια φαγούρας; Πάντως ο μουσικοσυνθέτης και η αγαπημένη του τόσα χρόνια είναι μαζί και παρόλο που η σχέση τους έχει περάσει πολλά αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα!

Γνωρίστηκαν ως συνεργάτες το 2005. Ο Στέφανος έγινε παραγωγός, συνθέτης και ενορχηστρωτής ενός άλμπουμ της με ιδιαίτερα μουσικά και ερμηνευτικά στοιχεία. Η συνεργασία τους όμως ήταν τόσο δυνατή που γεννήθηκε κι ένας μεγάλος έρωτας…

Ποιά είναι όμως η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου;

Η Σβετλάνα ξεκίνησε το τραγούδι από πολύ μικρή. Στα 15 της κυκλοφόρησε στην πατρίδα της το πρώτο της άλμπουμ, το οποίο μάλιστα πούλησε 1.500.000 αντίτυπα και τις εξασφάλισε και το χρυσό μετάλλιο” της Νέας καλλιτέχνιδας της Χρονιάς!

Οι δισκογραφικές της δουλειές πια έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας της αφού έχουν κάνει πωλήσεις και στην Αμερική.

Δες το σχετικό βίντεο

Read More

And More