Το σπίτι της Ρ. Κορομηλά στη Μύκονο και οι ανέμελες στιγμές στο νησί!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει πολλές ωραίες στιγμές με φίλους της στη Μύκονο, στην εξοχική της κατοικία στην περιοχή Αλεομάνδρα! Το σπιτι της στο νησί, το απέκτησε πριν από 11 περίπου χρόνια και όταν το αντίκρισε για πρώτη φορά, ξετρελάθηκε με τους άνετους χώρους του και την ανοιχτή θέα στο Αιγαίο.

Η ίδια, με το προσωπικό της γούστο, επιμελήθηκε την ανακαίνιση και τη διακόσμηση όλων των δωματίων. Η πολυτελής βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αλεομάνδρα, λίγο έξω από τον κοσμοπολίτικο Ορνό, σε εξαιρετικό σημείο, καθώς η οπτική πρόσβαση προς τη θάλασσα και τη Δήλο είναι μοναδική.

Και μπορεί για λίγα χρόνια να το είχε εγκαταλείψει, λόγω των προβλημάτων που είχε με την υγεία της, αλλά ξανακατάφερε να του δώσει ζωή πηγαίνοντας εκεί μαζί με τους φίλους της!

Έτσι και φέτος η Ρούλα, δεν παρέλειψε να περάσει κάποιες μέρες των διακοπών της στο αγαπημένο της σπίτι.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αφότου τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα, έφυγε για το “νησί των Ανέμων”. Μετά από μια αρκετά δημιουργική χρονιά με το “Big Brother” και το “Greek Idol” να έρχονται πρώτα στις προτιμησεις του τηλεοπτικου κοινού, η Ρούλα αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από τη φασαρία της Αθήνας.

Η ίδια βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και φιλοξένησε στο σπίτι της καλούς της φίλους.

Ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Χρήστος Χολίδης ήταν δυο από τους πολύ καλούς της φίλους που βρέθηκαν στη Μύκονο και διασκέδασαν μαζί της. Η Ρούλα πήγε πριν λίγες μέρες σε γνωστό club, όπου έπαιζε μουσική ο Θέμης, ενώ αργότερα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει βόλτες με τον Χρήστο Χολίδη και τον Θέμη Γεωργαντά στα σοκάκια του νησιού.

Από την παρέα, όμως, δεν έλειπε και η Δούκισσα Νομικού, την οποία φιλοξένησε στο σπίτι της η Ρούλα Κορομηλά.

Read More

And More