Νικόλ Κοτοβός: Εξηγεί γιατί ακυρώθηκε ο γάμος της με τον Α. Βιγκόπουλο!

Η Νικόλ Κοτοβός σπάει για πρώτη φορά την σιωπή της και εξηγεί γιατί ανέβαλε τον γάμο της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο! Ένας γάμος για τον οποίο είχαν γραφτεί πολλά και ο οποίος επρόκειτο να γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου. Πολλοί μίλησαν για χωρισμό του ζευγαριού. Όμως, η Νικόλ Κοτοβός δίνει την απάντησει στην εφημερίδα Real.

“Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου και σας λέω ότι είμαστε καλά” αναφέρει η Νικόλ Κοτοβός και βάζει με αυτό τον τρόπο τέλος στις φήμες που τους θέλουν να είναι χωριστά.

Ποιος, όμως, είναι ο λόγος που ακύρωσαν τον γάμο τους;

Ήταν πολύ δύσκολη η ημερομηνία. Εγώ έχω πολλούς καλεσμένους από το εξωτερικό και ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν. Έχουν ήδη αρχίσει τα σχολεία και οι δουλειές και όλοι οι αγαπημένοι μου θα δυσκολευόντουσαν να έρθουν. Όχι ότι δεν θα το έκαναν, αλλά μπορούμε να το κάνουμε κάποια στιγμή που θα είναι πιο εύκολο για όλους
δήλωσε σε συνέντευξη της.

Σχετικά με τα διάφορα δημοσιεύματα που ακολούθησαν της ακύρωσης του γάμου τους, η ίδια λέει: Εγώ και ο Αχιλλέας δεν είμαστε άνθρωποι της σόου – μπιζ, είμαστε επιχειρηματίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί προέκυψαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, αλλά και δεν μας απασχολούν κιόλας.

Τέλος, δήλωσε ότι οι δυο τους δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, αλλά όταν αυτό θα γίνει θα το ανακοινώσει και η ίδια.

Read More

And More