Β. Κουλιανού: Ονειρευόμουν γάμο και οικογένεια αλλά με τους δικούς μου όρους

Η Βίκυ Κουλιανού, μιλάει για τη δουλειά της, το γάμο, την οικογένεια και φωτογραφίζεται με τον Λάκη Γαβαλά, τον οποίο γνώρισε όταν εκείνη ήταν 16 χρονών!

“Για μένα ο γάμος δεν είναι μια οικονομική συναλλαγή. Δε χρειάστηκε ποτέ να κυνηγήσω τέτοιου είδους οικονομική ασφάλεια, γιατί τη δημιούργησα εγώ από μόνη μου, μέσα από τη δουλειά μου… Μπορεί το όνειρό μου να ήταν ο γάμος και η οικογένεια αλλά με τους δικούς μου όρους, οι οποίοι μάλιστα είναι πάρα πολύ απλοί. Δηλαδή μου ταιριάζει, του ταιριάζω και προχωράμε” λέει μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΕΓΩ, η Βίκυ Κουλιανού.

Η ίδια λέει, ότι παρόλο που είχε μεγάλες σχέσεις, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να προχωρήσει σε γάμο. “Δεν πήγαινε τίποτα λάθος. Απλώς, τελικά δε μου ταίριαζαν ή δεν τους ταίριαζα” συμπληρώνει και δηλώνει, ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη, από επιλογή.

“Ήμουν σε σχέση τεσσεράμιση χρόνια και είμαι μόνη γύρω στους επτά μήνες. Είναι πολύ μικρό το διάστημα από το χωρισμό μου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έχω κλείσει πόρτες και παράθυρα και λέω ‘θα πάω σε μοναστήρι΄. Είμαι μόνη μου μέχρι να ξανανιώσω κάτι που θα μου αρέσει”

Για τον Λάκη Γαβαλά και τη σχέση τους, η ίδια λέει στη συνέντευξή της, ότι γνωρίζονται από τότε που εκείνη ήταν 16 χρονών. “Έχω δουλέψει πολύ μαζί του, έχω περπατήσει στις επιδείξεις του, έχουμε βρεθεί στο εξωτερικό όταν έκαναν fashion shows, έχουμε πολλούς κοινούς φίλους ενώ έχουμε κάνει και παρέα…. Συναντηθήκαμε τυχαία πριν από λίγο καιρό σε ένα βεστιάριο, όπου εγώ είχα πάει για να πάρω κάτι ρούχα για μία φωτογράφηση και εκείνος για το DWTS. Μαζί μου ήταν και η φωτογράφος, η οποία του εξέφρασε το θαυμασμό της για το πρόσωπό του και του είπε πως θα ήθελε πολύ να μας φωτογραφίσει μαζί”.

/

Για την καριέρα της, η Βίκυ Κουλιανού λέει ότι δεν έχει μετανιώσει για καμία στιγμή ή επιλογή της. “Πριν κάνω κάτι, το σκεφτόμουν πάρα πολύ και το μελετούσα. Βέβαια στη διάρκεια των χρόνων, ως άνθρωπος έχω αλλάξει πάρα πολύ. Μικρή ήμουν πιο προσηλωμένη, πιο εργασιομανής, τελειομανής. Στοιχεία τα οποία δε με χαρακτηρίζουν τόσο πολύ πια”…

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More