Μυριέλλα Κουρεντή: Η νικήτρια του J2US μίλησε για τη νευρική ανορεξία και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!

Είναι αναμφίβολα το νέο πρόσωπο έκπληξή της τηλεόρασης και η μεγάλη νικήτρια του Just the two of us. Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή που γνωρίσαμε μέσα από τα “Κλεμμένα Όνειρα” και έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι τραγουδιού του Mega.

Σεμνή και ευαίσθητη, η Μυριέλλα δεν σταματά να μάχεται για όλα όσα πιστεύει και να δίνει το δικό της στίγμα στα παιδιά της γενιάς της, αλλά και στους νεώτερους.

Σε μια συνέντευξη – εξομολόγηση στο περιοδικό “ΕΓΩ!” η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την νευρική ανορεξία που πέρασε στα 14 της, τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε.
Μιλώντας αρχικά για τη νευρική ανορεξία, δήλωσε: “Έχω πέρασει νευρική ανορεξία στην εφηβεία. Ήμουν 14 ετών. Ευτυχώς δεν το άφησα να προχωρήσει. Είχα φθάσει να ζυγίζω αρκετά λιγότερο από όσο αναλογούσε στο ύψος μου. Το ξεπέρασα γρήγορα. Μίλησα με τους γονείς μου και το αντιμετωπίσαμε.

Ενώ, για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί, είπε: “Φυσικά και με επηρέασε. Με σόκαρε. Κάθε γυναίκα που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση θεωρεί ότι ευθύνεται εκείνη. Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More