Οι επώνυμοι τίμησαν τον Σ. Κραουνάκη! Δες φωτογραφίες από τη θεατρική πρεμιέρα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα παρουσιάζουν στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” τη μουσικοθεατρική παράσταση “Δε μασάμε! 2012 φιλιά!”.

Η παράσταση προσπαθεί μέσα από τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη και διαμαρτυρία να κινητοποιήσει το ομαδικό και συλλογικό αίσθημα των θεατών.

Τα περισσότερα από τα τραγούδια που ακούγονται είναι σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου αλλά και σατιρικές μετασκευές άλλων γνωστών τραγουδιών.

Στην πρεμιέρα φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμοι φίλοι του μουσικοσυνθέτη! Ο Χρήστος Φερεντίνος με την γυναίκα του Σοφία Παυλίδου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Δήμητρα Γαλάνη και η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Τζίνα Αλοιμόνου και η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Νίκος Μουρατίδης και ο Μάνος Ελευθερίου είναι κάποιοι από εκείνους που απόλαυσαν την μουσικοχορευτική παράσταση.

Δες τους επώνυμους που τίμησαν με την παρουσία τους τον Σταμάτη Κραουνάκη:

Στην παράσταση παίζουν και τραγουδούν ακόμα οι: Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Jerome Kaluta, Θανάσης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Μπογδάνος, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης. Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος.

Read More

And More