Ηλίας Κρασσάς: Σε άγρια δικαστική κόντρα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πρώην συζύγου της κατέθεσε η Λίλα Μπάρλα, πρώην γυναίκα του Ηλία Κρασσά μόλις λίγες ημέρες μετά τον κρυφό γάμο του τελευταίου με τη Βίκυ Καγιά.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η κα. Μπάρλα που έχει μαζί με τον επιχειρηματία δύο παιδιά ισχυρίζεται πως ο Ηλίας Κρασσάς την επισκέφτηκε στο σπίτι της και άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί. “άνοιξε… από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα” ισχυρίζεται πως ήταν τα λόγια του, όσο της χτυπούσε μανιωδώς το κουδούνι.

Η κα. Μπάρλα αντέδρασε λέγοντας πως θα καλέσει την αστυνομία και πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όταν του ζήτησε να χαμηλώσει τους τόνους και να σεβαστεί το γεγονός πως έχουν μαζί δύο παιδιά εκείνος την έβρισε και την απέιλησε

Η διαμάχη των δύο πρώην συζύγων δεν είναι φρέσκια! Η γυναίκα είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη και όσο οι δύο τους ήταν παντρεμένοι, καταγγέλλοντας βίαιο συμπεριφορά και ξυλοδαρμό. Ενδιαφέρον προκαλεί η εμπλοκή και της Εύης Βατίδου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Το μοντέλο, διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Ηλία Κρασσά πριν εκείνος γνωρίσει και παντρευτεί τη Βίκυ Καγιά.

Όπως ισχυρίζεται τώρα η πρώην σύζυγος του, ο Ηλίας Κρασσάς μαζί με την Εύη Βατίδου της είχαν επιτεθεί φραστικά σετυχαία συνάντησή τους το 2013. Πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Εύη Βατίδου και Ηλία Κρασσάς άρχισαν να την βρίζουν με τον τελευταίο να την απειλεί πως θα την χτυπήσει

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την Λίλα Μπάρλα στη δικαιοσύνη ήταν πως την ημέρα του γάμου, όταν και ο επιχειρηματίας πήρε τα παιδιά τους στο εξωτερικό χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Όταν μάλιστα του τηλεφώνησε για να ζητήσει εξηγήσεις, εκείνος την έβρισε άσχημα και της είπε να μην τον ξαναενοχλήσει. Η συνέχεια θα λυθεί φυσικά στα δικαστήρια.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Read More

And More