K. Stewart: Παραδέχεται την απιστία της και ζητά στον Pattinson να την συγχωρέσει!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της απιστίας της Kristen Stewart με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της. Το σκάνδαλο που θέλει την νεαρή ηθοποιό να απάτησε τον σύντροφό της και πρωταγωνιστη του Twilight Robert Pattinson με τον 41χρονο παντρεμένο με παιδιά Rupert Sanders, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Μετά μάλιστα και από τις φωτογραφίες με τα τρυφερά τετ-α-τετ της με τον σκηνοθέτη η 22χρονη Kristen βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έτσι αυτό που αποφάσισε να κάνει η νεαρή ηθοποιός που μετάνιωσε για την περιπετειούλα της ήταν να ζητήσει δημόσια “συγγνώμη”.

Οι τρυφερές στιγμές με τον σκηνοθέτη
“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όλους όσους εμπλέκονται. Αυτή η επιπόλαιη στιγμή έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι πιο πολύ, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ και λυπάμαι πάρα πολύ!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αντίστοιχη συμπεριφορά είχε και ο Rupert Sanders, εκφράζοντας δημόσια τη λύπη του προς την οικογένειά τους, ελπίζοντας ότι η σύζυγός του θα τον συγχωρέσει και θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. “Η υπέροχη γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ότι έχω και δεν έχω στον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά και προσεύχομαι ότι θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε μαζί”.
Προς το παρόν, δεν ξέρουμε την αντίδραση τόσο της γυναίκας του γνωστού σκηνοθέτη, όσο και το νεαρού πρωταγωνιστή.
Οι θαυμαστές του ζευγαριού, πάντως, δεν θέλουν να χωρίσει η Kristen και ο Robert και πλήθος κόσμου μέσα από το twitter να παίρνουν το μέρος της νεαρής ηθοποιού και να τη δικαιολογούν.

Read More

And More