Δες τι ρώτησαν την Kristen Stewart από την Ελλάδα! Plus: έχασες το live chat; Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία!

Η Kristen Stewart είναι η νέα μούσα του οίκου Balenciaga και του ολοκαίνουριου αρώματος Florabotanica. Ξέρω πως στο έχω πει δεκάδες φορές αλλά για την έστω και μια πιθανότητα κάποια εκεί έξω να μην το γνωρίζει, αξίζει να το επαναλάβω!

Το άρωμα το έχω μυρίσει (παύλα φορέσει!) ξανά και ξανά και σύντομα θα μοιραστώ εντυπώσεις. Όμως, το θέμα εδώ είναι η καινοτομία του οίκου ο οποίος οργάνωσε ένα live beauty chat παγκόσμιο! Άνθρωποι, fan του οίκου και αγαπημένες αναγνώστριες στήθηκαν μπροστά από την κάμερα για να δουν την Kristen Stewart να απαντά live στις δικές τους ερωτήσεις, πάνω από 5.000 οι οποίες είχαν σταλεί από πριν.

Φυσικά, στο chat δεν απάντησε όλες αφού διήρκησε κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Ωστόσο ανάμεσα στις ερωτήσεις η Kristen απάντησε και μια ερώτηση που είχε σταλεί από Ελλάδα και δυστυχώς δεν ήταν η δική μου, αλλά αν κάποια από εσάς που διαβάζετε τώρα το άρθρο έστειλε την ερώτηση “Τι χρώμα είναι για σένα το Florabotanica” να στείλει τώρα το σχόλιό της! Θέλω να μάθω πώς ένιωσε… Να σου απαντά η Kristen Stewart!

Anyway, σε περίπτωση που έχασες το live στο έχουμε και σε επανάληψη. Κάτσε στον καναπέ σου και απόλαυσέ το!

Read More

And More