Το ξέσπασμα του Λ. Γαβαλά και η σκληρή κριτική που δέχτηκε για το νέο του ξεκίνημα!

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του πέρασε πριν λίγο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς, που συνελήφθη και φυλακίστηκε για το χρέος του προς το δημόσιο. Ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να ξανα σταθεί στα πόδια του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Ενθουσιασμένος ο ίδιος ανακοίνωσε τα νέα του σχέδια και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα επιχείρηση που ετοίμασε. Τότε δέχτηκε τα θετικά σχόλια των φίλων του, αλλά δεν έλειψαν και οι αρνητικές κριτικές.
Πολλοί έσπευσαν να του στείλουν στο twitter μηνύματα που τον στενοχώρησαν και τον έκαναν να ξεσπάσει. Ο γνωστός επιχειρηματίας έγραψε χαρακτηριστικά σε όσους του “επιτέθηκαν” πως κάνει μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του.
“Για ‘σένα που λατρεύεις να ζεις με την κακία σου, μάθε ότι όλη η περιουσία μου και οι κόποι ετών είναι δεσμευμένα για τα χρέη μου”, έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Πότε δεν έφυγα, δεν κρύφτηκα και δεν κάλυψα κάτι. Ξαναπροσπάθησα να δημιουργήσω με εργαζόμενους νέες προοπτικές… Ούτε σε χρηματιστήρια έπαιξα, ούτε έβγαλα λεφτά στο εξωτερικό”.

Δες όλα όσα έγραψε στο twittter του:

Read More

And More