Φ. Ξυλά: “Δεν ξέρω εν τέλει αν είναι τόσο σημαντικό να πάει ο άνθρωπός μου με άλλη!”

Διαθέτει ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα των διάσημων ελληνίδων. Όμως, η ίδια είναι τόσο ήπιων τόνων που διαπιστώνεις ότι η ομορφιά δεν την απασχολεί και τόσο. Αντίθετα με την δουλειά της! Η Φαίη Ξυλά ποζάρει για το περιοδικό Glam και μιλά για καριέρα, απιστία, μητρότητα αλλά και ρόλο της στο πλάι του… Δον Ζουάν Γώργου Κιμούλη για την παράσταση “Δον Ζουάν, η επιστροφή”.

Δες παρακάτω τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης αλλά και κάποιες backstage φωτογραφίες που το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά!

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_7722_f.jpg

Η Φαίη για την καριέρα της
Η Φαίη Ξυλά έχει κάνει κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση. Αυτή την εποχή κάνει περιοδίες στο πλάι του Γιώργου Κιμούλη ο οποίος σε κάποιο σημείο της παράστασης εμφανίζεται γυμνός. “Αν το απαιτούσε ο ρόλος και το έργο, ναι! Θα εμφανιζόμουν γυμνή!”, απαντά η Φαίη στην ερώτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Θεοδωροπούλου από το Glam. Ωστόσο, σε αυτό στο οποίο είναι αρνητική και κατηγορηματική είναι στο γεγονός ότι θα έκανε τηλεόραση μόνο αν πληρωνόταν! “Στην τηλεόραση θα ξαναδουλέψω μόνο αν είμαι σίγουρη ότι θα πληρωθώ γι’ αυτό. Είμαι επαγγελματίας, δεν είμαι ερασιτέχνης για να μην πληρώνομαι. Βγάζω τα προς το ζην μου από αυτό και απαιτώ να παίρνω τα χρήματά μου!”, λέει.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_7754_f.jpg

Η Φαίη για την απιστία
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα συγχωρούσε μια απιστία η Φαίη απαντά απόλυτα λογικά: “Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, κάθε σχέση και κατάσταση είναι διαφορετική. Μπορεί και να τον συγχωρούσα μπορεί και όχι”, ήταν η απάντησή της και συνεχίζει λέγοντας: “Παίζουν πολλά ρόλο, για παράδειγμα σε τι φάση είναι μια σχέση, πόσο τον αγαπάς και σε αγαπάει, πόσο σημαντική ήταν αυτή η απιστία. Δεν ξέρω, εν τέλει, αν είναι τόσο σημαντικό να πάει ο άνθρωπός μου με κάποια άλλη!”.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_7770_f.jpg

Οι στιγμές με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο
Η Φαίη είναι παντρεμένη με τον Κωνσνταντίνο Γιαννακόπουλο με τον οποίο πρωταγωνίστησαν στην σειρά “Τα μυστικά της Εδέμ”. Η ίδια δηλώνει στο Glam ότι μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ζωή τους, δεδομένου κιόλας ότι συγκατοικούσαν και πως τους αρέσει να κάνουν ταξίδια μαζί. Μάλιστα, μετά το τέλος του σήριαλ έφυγαν για τρεις μήνες από την Ελλάδα. “Η μοναδική σπατάλη που κάνουμε είναι τα ταξίδια. Φεύγουμε, όμως, και με ένα σακίδιο οπότε σιγά τα λεφτά που χαλάμε… Προτιμούμε, πάντως, να στερηθούμε κάτι άλλοα και να πάμε ένα ταξιδάκι”, λέει η Φαίη.



src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_7851_f.jpg

Και μερικές backstage στιγμές από την φωτογράφισή της με τον Θωμά Χρυσοχοΐδη

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_9069.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_9078.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/29-07/TOM_9090.JPG

Διάβασε περισσότερα στο Glam που κυκλοφορεί

Read More

And More