Mετά την S. Johansson η… γυμνή M. Kunis είναι το επόμενο θύμα των χάκερ!

Μερικές ώρες μετά τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, όλα δείχνουν πως η Mila Kunis υπήρξε το επόμενο θύμα.

Δεν είναι λίγοι πάντως που υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτές τις “επιθέσεις” κρύβεται η γνωστή ομάδα χάκερ, Anonymous και ότι το επόμενο «θύμα» τους είναι η Mila Kunis.

Πολλές φωτογραφίες που τράβηξε η ηθοποιός στα γυρίσματα της ταινίας που συμπρωταγωνιστεί με τον Justin Timberlake, “Friends with Benefits” με το κινητό της φαίνεται πως βρίσκονται στα χέρια ή καλύτερα στα αρχεία κάποιων χάκερ.

Στην ταινία, που παρεμπιπτόντως αξίζει να δεις, η Mila και ο Justin έχουν πολλές γυμνές σκηνές. Έτσι λέγεται ότι η Mila είχε στο κινητό της τον τραγουδιστή και ηθοποιό σε φωτογρφίες που είναι γυμνός και μάλιστα σε κάποια φωτογραφία είναι με ένα ζευγάρι ροζ εδωρούχων στο κεφάλι!

Μία άλλη φωτογραφία δείχνει τη Μila να είναι γυμνή στο μπάνιο. Ο χάκερ μάλιστα ακούγεται ότι κυκλοφόρησε και κάποια μηνύματα που αντάλλαξε η Mila με τον Justin. Oι δυο τους έχουν αρνηθεί πολλές φορές ότι έχουν σχέση…

Παρ’ολα αυτά και οι δύο χώρισαν από τις μακροχρόνιες σχέσεις τους την ίδια χρονική στιγμή.

Read More

And More