O Ashton Kutcher θα ταξιδέψει στο… διάστημα!

Ο διάσημος ηθοποιός είναι ο πεντακοσιοστός επιβάτης που έκλεισε θέση στο παρθενικό διαστημικό ταξίδι της Virgin Galactic. O ιδιοκτήτης της ταξιδιωτικής εταιρίας,Richard Branson, έκανε την ανακοίνωση στο blog του.

Πρόκειται να είναι και ο ίδιος επιβάτης μαζί με τα παιδιά του κι επειδή το ταξίδι αναβάλεται τα τελευταία χρόνια, ανέφερε πως οι δοκιμαστικές πτήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και πως η ασφάλεια είναι το μεγαλύτερο μέλημα της εταιρείας. Το ταξίδι υποτίθεται ότι θα γινόταν το 2008 αλλά οι υπόλοιποι που έχουν το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει μια βόλτα στο… διάστημα, λένε πως η απάντηση που παίρνουν κάθε χρόνο είναι πως το ταξίδι αναβ’αλλεται για την επόμενη χρονιά.

Το εισιτήριο του ταξιδιού κοστίζει 200.000 δολάρια αλλά για τον Ashton μάλλον δεν είναι τίποτα, αφού η περιουσία του ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια δολάρια.

Kάποιοι ακόμη που βρίσκονται στη λίστα για το διάστημα είναι ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο Tom Hanks και η Katy Perry. Ο ιδιοφυής Stephen Hawking θα συμμετάσχει και αυτός στο ταξίδι, όμως με καμιά χρηματική επιβάρυνση.

H εταιρεία έχει μαζέψει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ από τους επιβάτες που έχουν κλείσει εισιτήριο. Ο ιδιοκτήτης έκανε μία σύντομη συζήτηση με τον Ashton τηλεφωνικά και τον ευχαρίστησε για την απόφασή του να κάνει το ταξίδι στο διάστημα!

Read More

And More