Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεσπά: “Δεν “γράφει” πουθενά ότι είναι δικός μου ο Alpha!”

“Δεν νιώθω ότι έχω να κρύψω κάτι ή ότι έχω να φοβηθώ κάτι, αλλά έχω δει ότι ο αυθορμητισμός και η αθωότητα μου δεν μου βγαίνουν σε καλό”, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της στο Celebrity.
Η παρουσιάστρια του Alpha από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μίλησε για τις κριτικές που έχει δεχτεί, τη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη δημοσιότητα που την έχει κάνει να είναι πιο επιφυλακτική…

“Έχω γίνει πιο “μαζεμένη”, πιο επιφυλακτική σε όλα. Πολλές φορές δεν θέλω να πάω κάπου για να μην με δουν. Να μην με σχολιάσουν. Δεν θέλω να δίνω τροφή για σχόλια. Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να τα επιδιώκω. Φαντάσου να τα προκαλούσα όλα”, εξομολογείται η Κωνσταντίνα.
Απαντώντας σε αυτούς που την κατηγορούν πως ευθύνεται για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της από την εκπομπή, αποκαλύπτει: “Είναι άσχημο να λένε ότι κάποιος χάνει τη δουλειά του εξαιτίας σου. Εργαζόμενη είμαι και έτσι ξεκίνησα και εγώ τη ζωή μου, από ένα μεροκάματο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πρέπει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου… Δεν θα μπορούσα αυτό να το στερήσω από κάποιον” και συμπληρώνει: “Στο κανάλι δεν υπάρχει καμιά αφίσα, δεν “γράφει” πουθενά ότι είναι δικός μου ο Alpha. Το ότι μπορεί να είσαι φίλος ή φίλη με κάποιους ανθρώπους δεν σε κάνει αυτόματα και ιδιοκτήτη”.

Μιλώντας για τη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, είπε: “Αυτή τη στιγμή είμαι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά, είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν έχουμε την ίδια καθημερινότητα. Είναι εντελώς διαφορετικές οι ζωές μας, όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ”.
Τέλος, όσον αφορά στον ιδανικό σύντροφο, δήλωσε: “Ο “ιδανικός σύντροφος” έχει για εμένα την έννοια του ιδανικού άντρα για να κάνω παιδιά μαζί του”.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More