Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον χαρακτηρισμό “αλλοπρόσαλλη” του Βαγγέλη Περρή

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στο περιοδικό People για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Για εκείνα που εκτιμά πολύ, όπως η Δούκισσα Νομικού, για εκείνα με τα οποία έχει ανοιχτά μέτωπα αλλά και για τα πρόσωπα που απασχολούν το τηλεοπτικό κοινό έντονα. Ένα από αυτά είναι και η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου.

Η εκπομπή της Σπυροπούλου είναι άνευρη και αλλοπρόσαλλη, σχολιάζει ο δημοσιογράφος για το Σπίτι μου σπιτάκι μου. Είναι προφανές πως υπάρχει μια αμηχανία. Είμαι, όμως, της άποψης ότι σε μια εκπομπή οι αδυναμίες μπορούν να γίνουν δύναμη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αδυναμίες θεωρήθηκαν δύναμη. Δεν προσαρμόστηκε η εκπομπή στις δυνατότητες της ομάδας ή της παρουσιάστριας, αλλά στις αδυναμίες. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά πιστεύω ότι τρεις ώρες εκπομπής το Σαββατοκύριακο είναι πολύ σπουδαίος χώρος για να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα. Ακόμα κι εκεί, δεν έχει χαθεί τίποτα, εξηγεί στον Μαρίνο Βυθούλκα.

Φυσικά, η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha δεν το άφησε να περάσει έτσι και έδωσε την δική της απάντηση μέσα από την σημερινή εκπομπή. Δες το βίντεο σχόλιο της Κωνσταντίνας στο ΖappIt

Read More

And More