Κ. Μιχαήλ: Στο θέατρο με τον σύντροφό της, Ζ. Παπαμίχο! Φωτογραφίες

Στο Σύγχρονο Θέατρο για την πρεμιέρα της παράστασης “Αρμαντέιλ” βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο σύντροφός της, Ζήσης Παπαμίχος. Το ζευγάρι έχει ήδη κλείσει ένα χρόνο σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένο!

/

Δεν κρύβουν ότι είναι μαζί κι ευτυχισμένοι χωρίς να τους επηρεάζουν τα 10 χρόνια διαφοράς. Παρόλα αυτά έχουν επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός σε δημόσιες εμφανίσεις. Η ηθοποιός και ο σκηνογράφος και αρχιτέκτονας από τη Θεσσαλονίκη ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα.

/

To love story

Η γνωριμία τους έγινε στο θέατρο. Ο Ζήσης λατρεύει τις παραστάσεις και την είχε παρακολουθήσει στον μονόλογο «Σεβάς Χανούμ» και εντυπωσιάστηκε. Είχε δει αρκετές φορές για την ακρίβεια την παράσταση και σε κάποια φάση της ζήτησε να βγουν.

Μετά από πολλά ραντεβού κατάλαβαν ότι ταιριάζουν και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στην Ικαρία και στο Λονδίνο, ενώ τον τελευταίο καιρό οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι της Κωνσταντίνας στο Κολωνάκι.

Ο Ζήσης θεωρείται ένας από τους πλέον πετυχημένους αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και στηρίζει την Κωνσταντίνα σε κάθε επαγγελματικό της βήμα.

Η Κωνσταντίνα είχε βρεθεί πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας!

Read More

And More