Κώστας Κρομμύδας: Η έκπληξη που τον περίμενε μέσα στο νοσοκομείο!

“Είναι από τις στιγμές που όσο και αν θες να κρύψεις τη χαρά σου, είναι αδύνατο. Κρατάω στα χέρια μου το τέταρτο νεογέννητο και θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Διόπτρα για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και σε αυτό το βιβλίο!”, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κώστας Κρομμύδας και ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.
Όπως σε ενημερώσαμε μέσα από το TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας είχε μια περιπέτεια με την υγεία του – έπαθε πνευμονία- και νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες σε κλινική.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε η προγραμματισμένη παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Μη με λησμονεί” και μεταφέρθηκε για τις 3 Ιουνίου.
Ο ίδιος, πάντως, παρά την ταλαιπωρία που πέρασε, χάρηκε πολύ όταν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου του έστειλαν το αντίτυπο από το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει αύριο 6 Μαΐου στα βιβλιοπωλεία. “Είναι τιμή μου να ανήκω σε αυτή την οικογένεια! Εύχομαι να σας ταξιδέψει όσο το έκανε και σε μένα κατά τη διάρκεια της συγγραφής και της έρευνας…”, έγραψε συγκινημένος.

Read More

And More