Kylie Jenner: Παροξυσμός στο διαδίκτυο με τα χείλη της αδερφής της Kim Kardashian!

Από την Δευτέρα έχει γίνει χαμός στα social media με το hashtag #KylieJennerLipChallenge, που έχει να κάνει με την μικρότερη αδερφή των Kardashian, Kylie Jenner και τα τεράστια χείλη της. Η τηλεπερσόνα μπορεί να μην παραδέχεται ότι έχει κάνει κάποιου είδους πλαστική επέμβαση και να επιμένει ότι όλα επάνω της είναι φυσικά, αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη!

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και πολλές είναι οι νέες που την κοροϊδεύουν φουσκώνοντας με διάφορους τρόπους τα χείλη τους κι ανεβάζοντας βίντεο ή φωτογραφίες. Το αποκορύφωμα ήταν σήμερα με το γνωστό μοντέλο Blac Chyna, πρώην του ράπερ Tyga, που ακουγόταν πως πρόσφατα έβγαινε και η Kylie. H Blac ανέβασε φωτογραφίες φορώντας τεράστια κόκκινα ψεύτικα χείλη, τα γνωστά στο εξωτερικό “Wack-O-Wax lips”.
Taking

Eίναι να μην μπει γυναίκα σε διαδικασία ζήλειας… Η ίδια δεν ανέφερε κάτι για την Kylie αλλά όλοι κατάλαβαν ότι το ανέβασε για την αντίζηλό της.
Her

Πολλές ήταν πάντως οι νέες που βρέθηκαν στο νοσοκομείο αφού το να τοποθετείς το στόμιο του μπουκαλιού ή το χείλος του ποτηριού στα χείλη σου εισπνέοντας και κάνοντας αναρρόφηση, χρησιμοποιώντας τα σαν βεντούζα, είναι επικίνδυνο.

Η Κylie με τον Tyga Just

“Η πρακτική αυτή μπορεί να γίνει επικίνδυνη”, δήλωσε στο CBS News ο Δρ. Andrew Salzberg, καθηγητής πλαστικής χειρουργικής.

Μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα ή και μόνιμα προβλήματα, από μικροτραυματισμούς στα κύτταρα των χειλιών και αιματώματα μέχρι και τραυματισμό του ιστού γύρω από τα χείλη με αποτέλεσμα δυσμορφίες. Κάπως έτσι το hastag έγινε #KylieJennerChallengeGoneWrong και η Kylie έγραψε τα παρακάτω tweets, ενθαρρύνοντας τις θαυμάστριές της να είναι ο εαυτός τους και να μην μιμούνται το look της.
Speaking
Embracing

/

Πάντως υπάρχουν πολλά gadgets για το φούσκωμα χειλιών, όπως η περιβόητη… τρόμπα.

Pouting:

Θα το δοκίμαζες έστω και για πλάκα; Dangerous:

Craze:

 'I screwed up,' wrote one teenage girl along with her #kyliejennerchallenge selfie, while another complained she looked 'gross'

Read More

And More