Γ. Λαμπαθάκης: Yπήρξα κακό παιδί στις σχέσεις”!

Βλέποντάς τον στο “Σπίτι από την Αρχή” διαπιστώνεις ότι ο Γιώργης Λαμπαθάκης είναι από τους πιο sexy άντρες της ελληνικής showbiz. Αλλά είναι ταυτόχρονα και τόσο συμπαθής με αποτέλεσμα να μην σου πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι έχει υπάρξει κακό παιδί! Κι όμως, αυτά και άλλα πολλά αποκάλυψε ο Γιώργης σε συνέντευξη που έδωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό People.

Μάλιστα του είχε γίνει πρόταση και για το Dancing With The Stars 2 την οποία και απέρριψε. Χαρακτηριστικά είπε: “Όσο για το Dancing With the Stars, ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν, όμως δεν γινόταν να πάω”, και όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε, ο Γιώργης συμπλήρωσε: “Ο λόγος που δεν θα πήγαινα ποτέ στο DWTS είναι γιατί δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να χορεύει. Νομίζω ότι δεν θα τα κατάφερνα”.

Επίσης, ο ίδιος μίλησε για την σχέση που διατηρεί τα τελευταία τρία χρόνια. “Με την Χριστίνα γνωριστήκαμε σε ένα μπαράκι στη Σκύρο, μέσω κοινής μας παρέας, χαθήκαμε για λίγο καιρό και αργότερα, εντελώς τυχαία, ξαναβρεθήκαμε. Από τότε γίναμε ζευγάρι”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του περιοδικού για το αν προτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις ή τα one night stands ο ίδιος είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι τα έχει κάνει όλα κατά το παρελθόν. Μάλιστα λέει ότι υπήρξε και κακό παιδί με τις γυναίκες.

Τέλος, μίλησε και για την οικογένειά του λέγοντας ότι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν όταν στα 27 του έχασε την γιαγιά του. “Πόνεσα αρκετά και συγκλονίστηκα, γιατί εκείνη με είχε μεγαλώσει. Φαντάσου ότι μέναμε στο ίδιο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν για μένα η κολλητή μου φίλη και η γιαγιά μου ήταν η μάνα μου”, είπε.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More