Lady Gaga: Πήγε στα Εξάρχεια να αγοράσει δίσκους σε βινύλιο και βρήκε κλειστά τα μαγαζιά!

Χαρούμενη και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη έφυγε από τη χώρα μας η Lady Gaga, ωστόσο υπήρχε και μια μικρή στιγμή που την απογοήτευσε. Τι της συνέβη όμως;
Η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε από το ξενοδοχείο της στο Σύνταγμα για το αεροδρόμιο, από όπου θα αναχωρούσε το αεροπλάνο της για τις Βρυξέλλες. Πριν φθάσει όμως εκεί έκανε μια μικρή παράκαμψη και βγήκε ινκόγνιτο στα Εξάρχεια για να αγοράσει δίσκους από βινύλιο για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια όμως, προς μεγάλη της απογοήτευση διαπίστωσε ότι το δισκάδικο που βρήκε ήταν κλειστό.
Παρόλα αυτά, δεν φάνηκε να πτοείται και χωρίς να χάσει χρόνο και ευκαιρία, φρόντισε να προωθήσει το νέο της δίσκο “Cheek to Cheek”, για τον οποίο συνεργάστηκε με τον 88χρονο Tony Bennett. Ο δίσκος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει μια συλλογή από κλασσικά κομμάτια της αμερικανικής τζαζ με μεγάλους συνθέτες όπως οι George Gershwin, Cole Porter, Jerome Kern και Irving Berlin.

Αφού αναχώρησε, μάλιστα, από την Ελλάδα η ίδια ανέβασε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα κατορθώματά της στο Instagram γράφοντας: “Πήγα να αγοράσω δίσκους βινυλίου για να κάνω δώρο σε φίλους, αλλά το μαγαζί ήταν κλειστό. Έτσι αποφάσισε να κάνω promo του νέου μου άλμπουμ, κολλώντας μια από τις αφίσες μας στο μαγαζί”.

Read More

And More