H Lady Gaga στην Ελλάδα: Θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα από τους θαυμαστές έξω από το ξενοδοχείο της!

Μια εντυπωσιακή υποδοχή, όπως θα άρμοζε στην θεά Αφροδίτη (που θέλησε να υποδυθεί κατά την άφιξη της στην Ελλάδα) πραγματοποίησαν οι θαυμαστές της Lady Gaga έξω από το ξενοδοχείο της στην Αθήνα. Πλήθος κόσμου την περίμενε έξω από το Μεγάλη Βρεταννία και την αποθέωσε, μόλις αποβιβάστηκε από το πολυτελές αυτοκίνητο που την μετέφερε.
Κρατώντας την στους ώμους τους οι χορευτές της πέρασαν ανάμεσα από το ενθουσιώδες ελληνικό κοινό που βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για να την υποδεχτεί. Κοντά της βρίσκονταν όλη την ώρα οι άντρες της προσωπικής της ασφάλειας.

Η Lady Gaga ενθουσιασμένη από την υποδοχή ευχαρίστησε τον κόσμο και πόζαρε συνεχώς στο φωτογραφικό φακό.

Η εκκεντρική σταρ έφθασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης και πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό show στο αεροδρόμιο, όπου εμφανίστηκε ντυμένη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι πλαισιωμένη από τους χορευτές της. (Δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξή της)

Η ίδια λίγες ώρες νωρίτερα είχε γράψει στο twitter της από την Κωνσταντινούπολη, πως ανυπομονεί να φθάσει στην Ελλάδα. (Διάβασε εδώ τι έγραψε πριν έρθει στην Ελλάδα).

Η μεγάλη συναυλία της στη χώρα μας στο πλαίσιο του The ARTPOP BALL θα γίνει την Παρασκευή στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και εκείνη η Lady Gaga επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους θαυμαστές της. (Μάθε όλα όσα θα γίνουν τη συναυλία)
Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα:

Lady Gaga: Ποζάρει ημίγυμνη στο δωμάτιό της στην Αθήνα και αναστατώνει το Instagram!

Read More

And More