O. Λαφαζάνη: Ανυπομονεί να βαφτίσει την κορούλα της – Πώς θα την ονομάσει;

Χθες βάφτισε την κορούλα της η Δέσποινα Καμπούρη και εκεί βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους η Όλγα Λαφαζάνη και η καλή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε λίγες μέρες όμως θα ζήσει και η γλυκιά μανούλα Όλγα Λαφαζάνη την βάφτιση της κορούλας της που πρόκειται να γίνει στις 27 Μαϊου με νονά την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Όλγα μίλησε στην εφημερίδα “Real Life” για το όνομα της μικρής: “Η μικρή θα έχει δύο ονόματα, Μαρία – Αλεξάνδρα”. και στη συνέχεια για την νονά της: “Η Σταματίνα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Μάλιστα όταν έσπασαν τα νερά, τρώγαμε σε εστιατόριο με τους συζύγους μας. Οπότε το θεωρήσαμε σημαδιακό. Αγαπάει πολύ την μικρή και γι’ αυτό αποφασίσαμε να γίνει η πνευματική της μαμά.”

Και η Σταματίνα όμως είναι εξίσου ενθουσιασμένη με το γεγονός: “Νομίζω ότι η μικρή με επέλεξε. Ήταν καρμικό όλο αυτό που συνέβη. Έχουμε αναπτύξει μια τρυφρή σχέση και μάλιστα θεωρώ ότι έχει πάρει τον δυναμισμό μου.”

Το ζευγάρι αποφάσισε να τελέσει το μυστήριο σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά να δώσει ένα πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους του, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί.

Read More

And More