Αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς – Δες τη φωτογραφία που ανέβασε από το δικαστήριο

Ελεύθερος είναι και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη, για 7η φορά, έξω από το σπίτι του σε εκτέλεση πεντάμηνης ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Δες εδώ το χρονικό όλων των συλλήψεων

Ο Mr. Lak παρουσιάστηκε στο δικαστήριο σήμερα και υποστήριξε ότι αδυνατεί να πληρώσει το ποσό της εξαγοράς, που με τις προσαυξήσεις η ημέρα φθάνει τα 40 ευρώ και συνολικά ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα που υπέβαλε ο Λάκης ώστε να ρυθμιστεί σε δόσεις το επίμαχο ποσό και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το δικαστήριο ανέβασε στο facebook του και μία φωτογραφία με την άδεια αίθουσα σημειώνοντας στη λεζάντα της “free again”.

“Μου έχουν κατασχέσει ακόμα και τον μισθό που παίρνω από τον ANT1 για τη συνεργασία μου. Είναι σα να μου λένε ‘πήγαινε στη φυλακή'”, είπε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας.

Ο ίδιος φαίνεται πως αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ την περιπέτειά του με την δικαιοσύνη αφού δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media. Την ίδια ώρα, ανέβασε και μία που τον δείχνει να απολαμβάνει ποδόλουτρο εξηγώντας πως είναι αυτό που χρειαζόταν! Δες εδώ!

Read More

And More