Το σίριαλ με τις συλλήψεις του Λάκη Γαβαλά – Όλες οι φορές που του πέρασαν χειροπέδες

Μοιάζει με αστείο αλλά δεν είναι. Πέρασαν και πάλι χειροπέδες στον Λάκη Γαβαλά! Ο επιχειρηματίας σήμερα (28/11/2014) βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην αστυνομία λόγω εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για χρέη προς την εφορία.

Παρά τη φυλάκισή του και την μετέπειτα απελευθέρωσή του τα χρέη στο δημόσιο δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Πρόκειται για την έβδομη φορά που αντμετωπίζει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη!

Ας θυμηθούμε όλες τις φορές που ο Λάκης φόρεσε χειροπέδες…

Ο Mr Lak είχε συλληφθεί πρώτη φορά στις 3 Δεκεμβρίου 2011 για χρέη προς το Δημόσιο. Τότε οι οφειλές του ανέρχονταν σε ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2012 συνελήφθη δύο φορές. Τη δεύτερη, προτού καλά καλά περάσουν 24 ώρες από την προηγούμενη σύλληψη, για το κακούργημα της μη απόδοσης ΦΠΑ.

Ακολούθησε και τέταρτη σύλληψη τον Μάρτιο του 2012 για ανακριβή απόδοση ΦΠΑ ύψους 2,2 εκατ. ευρώ. Τότε, συνελήφθη και η 50χρονη αδελφή του ως εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας του.

Στα μέσα Ιουλίου του 2013 παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη. Ειδοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής για την έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης εις βάρος του για χρέη 1.561.431,26 εκατομμυρίου ευρώ.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του. Ο Λάκης είχε περάσει 14 ολόκληρους μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού. Για τις μέρες που πέρασε στην φυλακή είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας.

Η τελευταία του σύλληψη ήταν στα τέλη Νοεμβρίου του 2013 όπου παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής. Ο Λάκης είχε ενημερωθεί ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 712.117,76 ευρώ. Δες εδώ όσα είχε πει τότε στο TLIFE.

Οι περιπετειές του με την ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχουν σταματήσει όπως όλα δείχνουν…

Read More

And More