Λ. Γαβαλάς: “Είμαι φτωχός άνθρωπος. Δεν έχω πεντάρα τσακιστή”

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε μέσα από τις φυλακές που βρίσκεται τους τελευταίους εφτά μήνες για τους φίλους που δεν είχε ποτέ αλλά και για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Εθνος της Κυριακής ο Λάκης Γαβαλάς, ο άνθρωπος που άνοιξε μία νέα σελίδα στη μόδα στην χώρα μας τονίζει ότι τον κατέκλεψαν οι άνθρωποι που εμπιστεύθηκε και ότι τώρα είναι φτωχός αφού δεν έχει δεκάρα τσακιστή. Ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί το πως περνάει μέσα στις φυλακές αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της οικονομικής καταστροφής του: ” Εγώ φταίω για την πτώση της εταιρείας μου, γιατί δεν διέκρινα, δεν είδα την οικονομική κρίση να έρχεται και δεν κράτησα τίποτα για τον εαυτό μου.

Με ψυχολογικές μεταπτώσεις περνάει ο καιρός μέσα. Όσον αφορά νέες φιλίες, τι να πω… σκέφτομαι αν είχα φίλους πριν. Μάλλον είχα μόνο γνωστούς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Γενικά στη φυλακή δεν είμαι απρόσιτος. Είμαι κανονικός άνθρωπος. ‘Εχω κάνει λοιπόν και γνωριμίες και εδώ που είμαι σήμερα. Φυσικά δεν έλειψε να σχολιάσει κι όλους αυτούς που τον θέλουν μέσα στη φυλακή αλλά και τη ζωή που έκανε και το πόσο εντυπωσιακή ήταν.

Κάποιοι με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο ανάμεσα σε ληστές και εμπόρους ναρκωτικών. Υπήρξε εντυπωσιακός βίος. Με πρωτότυπες φωτογραφίσεις, επιδείξεις, θεάματα. Ήταν εντυπωσιακή η δουλειά μου. Εγώ αισθάνομαι γαλήνιος και οι επικριτές μου πάντα θα με ζηλεύουν. Σήμερα όλη μου η ακίνητη περιουσία έχει προσφερθεί στο Δημόσιο για να καλυφθούν τα χρέη προς αυτό. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή και πουθενά. “


Read More

And More