Η Λάουρα Νάργες χώρισε και ψάχνει έπιπλα για το νέο της σπίτι! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Νέα ζωή, νέο σπίτι και νέοι επαγγελματικοί στόχοι για την όμορφη γλυκιά παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες! Η περίοδος αυτή είναι περίοδος αλλαγών σε πολλά επίπεδα για τη Λάουρα.

Πριν από λίγο καιρό η Λάουρα και ο σύντροφός της Δημήτρης Δαλάκος, αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Η Λάουρα μίλησε στην εκπομπή “Μια” για αυτό το κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής που έκλεισε, λέγοντας πως χώρισε μετά από 3,5 χρόνια σχέσης και ότι ο πρώην σύντροφός της, ήταν δίπλα της και στα εύκολα και στα δύσκολα.


H Λάουρα με τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη σε παλαιότερη έξοδό τους σε εμπορικό κέντρο

Ο Δημήτρης και η Λάουρα δεν χώρισαν μόνο ως ζευγάρι, αλλά και επαγγελματικά, αφού ο Δημήτρης δεν είναι πλέον μάνατζερ της Λάουρας.


Η Λάουρα με τον καλό της φίλο Χρήστο Κούτρα o oποίος ειναι αγαπητός σε κάθε οικογένεια που έχει παιδιά λόγω των εκπομπών του στο Νickelodeon και των παρουσιάσεων στα event του καναλιού.

Η Λάουρα αυτή την περίοδο συζητάει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις και ιδέες και ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Εκτός όμως από τις συζητήσεις, στήνει το καινούργιο της σπίτι και ψάχνει για έπιπλα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, εντόπισε την Λάουρα με τον καλό της φίλο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Χρήστο Κούτρα να επισκέπτονται καταστήματα επίπλων.

Η Λάουρα εμπιστεύεται το γούστο του Χρήστου και του ζητάει τη γνώμη του και τις ιδέες του γιατί όπως και να ΄χει το στήσιμο ενός σπιτιού από την αρχή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα!


Σαν να είναι αναπαυτικό αυτό το κρεβάτι φαίνεται να σκέφτεται η Λάουρα…

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE

Read More

And More