Οι επώνυμοι τίμησαν τον Λ. Λαζόπουλο! Το TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα του “Sorry… Ι’m Greek!”

Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν χθες βράδυ στο θέατρο Βρετάνια για την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόζουλου “Sorry… Ι’m Greek!”

Μετά την θριαμβευτική επιτυχία στην Ευρώπη, η παράσταση προσαρμοσμένη στην επικαιρότητα της χώρας και διαρκώς ανανεούμενη έκανε χθες επίσημη πρεμιέρα και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το “παρών” σε αυτήν. Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Μαρινέλλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Φαίη Ξυλά με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Φερεντίνος και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Στην εποχή της απόλυτης σιωπής, ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το κουρασμένο πρόσωπο του τσολιά, μιλάει για την Ελλάδα που σέρνει τα βήματα της στην Ιστορία. Μέσα από τη φιγούρα του τσολιά, ξεφυτρώνουν πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, τα οποία διηγούνται στους Έλληνες τις ιστορίες τους και τη ζωή τους, έτσι όπως έφτασε να γίνει, μετά την παράδοση της χώρας στους δανειστές από τους εγχώριους σωτήρες της ανικανότητας.

Το “Sorry… Ι’m Greek!” δεν είναι μια συγγνώμη προς τους ξένους. Είναι μια σαφής απάντηση σε όλους όσοι αμφισβητούν τους Έλληνες. Δεν είναι ο εγωισμός μιας φυλής, δεν είναι οι αυταπάτες ενός έθνους. Είναι η αληθινή απάντηση από τα βάθη της Ιστορίας. Η σατιρική απάντηση στους “κυβερνιστές” και τους νεοδοσίλογους. Είναι η φωνή μιας λαϊκής τιμωρίας που έρχεται να ειπωθεί, με το αστείρευτο χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου, στην σκηνή του θεάτρου ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

Δες φωτογραφίες:

Ματέο Παντζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τζώνη Καλημέρης

Μάρω Κοντού

Σωτήρης Καλυβάτσης, Χαρούλα Αλεξίου

Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Μπέζος

Τάκης Ζαχαράτος, Μαρινέλλα

Χαρούλα Αλεξίου, Δημήτρης Κοντομηνάς, Όλγα Παυλάτου

Μαρία Γεωργιάδου, Ριρίκα Λαζοπούλου, Λάκης Λαζόπουλος, Χρύσα Ρώπα

Γιώργος Μητσικώστας, Χρήστος Φερεντίνος

Γιάννης Σμαραγδής, Γιάννης Μπέζος

Ισιδώρα Σιδέρη, Γιάννης Ζουγανέλης

Θοδωρής Μαραντίνης

Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Ζουγανέλης

Τζώνη Καλημέρης

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Φερεντίνος, Σοφία Παυλίδου

Τάκης Ζαχαράτος

Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σωτήρης Καλυβάτσης, Λευτέρης Ελευθερίου

Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Read More

And More